Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a helyzet munkanélküliek? ...

Mi a helyzet munkanélküliek? Hogy bírod?

Figyelt kérdés

Nyugodtan írj,meséld el részletesen mert engem érdekel,nem fogsz vele untatni csak bátran és nyugodtan. 🙂

Mióta vagy munkanélküli?

Mivel foglalkoztál mielőtt munkanélküli lettél és hány évet dolgoztál ott?

Életed során mit dolgoztál eddig?

Milyen végzettségeid vannak?

Miért lettél munkanélküli?

Hogy érzed magadat álltalában?

Mit érzel mostanában?

Szereted magadat?

Szeretsz élni?

Mi motivál?

Hogyan veszed rá magadat hogy talpra állj és tovább csináld éld az életedet?

Mivel szeretnél leginkább foglalkozni?

Milyen munkát keresel most éppen ha keresel?

Jelenleg hol tartasz most az életedben? Meg van minden amire szükséged van?

Merre élsz? (Megye is elég ha nem akarod elárulni nagyon)

Van párkapcsolatod?

Ha igen hogy jöttetek össze és mióta tart?

Ha nincs miért nincs? Később szeretnél?

Mit vársz az élettől?

Vannak barátaid? Ha igen hogyan ismerkedtél meg velük?

Ha nincsenek akkor miért? Szeretnél később barátokat?

Milyen volt az eddigi életed?

Fogsz valamit változtatni az életedben?

Mik a terveid a jövőre nézve?

Hol látod magadat 5 év múlva?

Van valamilyen hobbid?

Hogyan alakul egy napod általában?

Mi a nemed és korod?

Szép napot kívánok.🙂

2021. nov. 18. 11:46
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
9. Mi a szakmád? Mivel próbálkoztál? Végignéztél minden oldalt? Munkaügyiben voltál már?
2021. dec. 1. 14:30
 12/37 anonim ***** válasza:
3. Mik a terveid későbbre?
2021. dec. 1. 14:31
 13/37 anonim ***** válasza:
89%

3 hónapja vagyok munkanélküli. Augusztus végén kirugtak próbaidő legvégén, azóta nem vesznek fel sehova, emiatt is, meg a tudásom meg motivációm gyengesége miatt. Jogi diplomám van, így nagyon szűkek a lehetőségeim és nagyon kevés is a lehetőség. Kb 9 hónapot dolgoztam összesen főállásban, közben elkezdtem egy közgazdász szakot, gondoltam azzal jobb esélyeim lesznek...hát nem, most már olyan indokkal utasítanak el, hogy nem menne egyszerre a munka meg a tanulás.

Terveim? Az összes valamire való munkahely kioffolt az utóbbi hónapokbam, köztük olyan területek is, ahol tényleg szerettem volna dolgozni. Amikor elfogy az összes megtakarításom, elmegyek valami fizikai vagy gyorséttermi munkára, már ha felvesznek egyáltalán.

Közgazdász még nem vagyok, gyakornoknak sem vesznek fel, de ha megszerzem a diplomát, akkor meg tapasztalathiány miatt nem kapok főállást. Úgyhogy most az egyetembe menekülök, az lefoglal legalább, utána fogalmam sincs mi lesz, valszeg meki vagy árufeltöltés, vagy közmunka.

2021. dec. 1. 22:43
 14/37 anonim ***** válasza:
100%

13. Inkább menj árufeltöltőnek,keress vmi ilyesmi munkát. Még mindig jobb mint a meki/közmunka.

Keress minden lehetőséget,boltok,stb.

Inkább legyél postás,mint közmunkás...

Kezdj valamit el,de azonnal!

Ne habozz!

Én volt hogy felhívtam egy számot,bementem,stb.

És nem vettek fel,de addigra a másik helyet elvitték.

De amúgy ha más jellegű válasz is érdekel,csak egyféle van belőle.

Ami pedig :

Jajj há pályakezdőket is felvesznek ám,nehogyaszidd,ménemmészdógozni,annaknincsmunkájaakinemakardógozni,bezzeg a mi időnkbe agyonvágtak vóna,lustavagynemakarsztedógozni

Nekem ezeket mondták,mikor konkrétan végignéztem minden egyes oldalt,ahol még a bolti dolgozó melókhoz is 3 év tapasztalat a minimum.

Nem tudom hány éves vagy,de amúgy az önéletrajzba bele lehet írni hogy pályakezdők kapnak támogatást,azaz a munkahely is kap ha felvesznek.

Ha jól tudom,3 év számít valamit. Azaz azt,hogy dolgoztál.

A kevesebb az nem számít annyira.

(mintha munkaügyiben mondtak volna valami ilyesmit)

2021. dec. 1. 23:04
 15/37 anonim ***** válasza:
75%
Árufeltöltő meg gyárimumka, akkor irány Ausztria...jobban jársz. Ha már nem a diplomáddal dolgozol, legalább jól fogsz élni, jobban mint itt ebben a putriban. Én is lépni fogok, ha nem akarnak majd felvenni, mert jaj 30 körüli pályakezdő nő. El is kezdtem tanulni a németet.
2021. dec. 1. 23:14
 16/37 anonim ***** válasza:

16. Neked is annyi eszed van,mint az értelmiségi kisnyugdíjasoknak.

Megérdemelnéd,hogy kirúgjanak és ne találj mást. De tényleg,ki kéne próbálnod!

Pl más hely nem lenne,és elkezdenél olyan állások iránt érdeklődni,amikhez nincs szakmád,de végezhetőek nélküle.

Pl bolti eladó,nincs 1-3 éved,így nem vesznek fel.

És stb stb stb.

Másképp úgyse érted meg,és olyan embereket szólsz le,akik keresnek,és nem tehetnek arról,hogy xrba se veszik sok helyen mert nincs 20 éve olyan munkakörben...

Vagy bármi más ok miatt.

Intelligenciához kötném a magyar állampolgárságot,ilyenek miatt IS mint te.

2021. dec. 19. 21:11
 17/37 anonim ***** válasza:
100%
Vagy mert nő vagy és 30 körüli. Egyből a kutya sem akar felvenni, mert jaj, lehet szülni fogsz...
2021. dec. 19. 21:28
 18/37 Miss Endzsi ***** válasza:
100%
3 hónapja vagyok munkanélkül, előtte bejáró ő voltam 2 évet, szőlőszüreten voltam, munkát keresek, mert szeretnék levelezőre átmenni, ahhoz pedig kell a bejelentett munkahely. Az összes pozícióra beadtam az önéletrajzom, diákmunkákra is, de mindenhol átlagosan 80-an jelentkeznek itt. Barátomnál élek, ugyanazon a szakon vagyunk, jelenleg ő is munkanélküli. Hitel van a házon, van hogy napi csak egyszer eszem, nem jut most annyi ételre, barátom heti pár napot tud menni dolgozni abból élünk most, 24 évesek vagyunk, 20 évesen érettségiztem. Ha stabil lábon állunk szeretnék elvégezni pár tanfolyamot, ami érdekel, később akár vállalkozást építeni rá, addig próbálok nem öngyilkos lenni.
2022. jan. 13. 19:08
 19/37 anonim ***** válasza:
64%

Na,a híres gyakorisok nem is olyan stabilak,mint ahogy máshol írják.(akiknek a felh.neve publikus)

Kíváncsi vagyok a többire is :D

Nekem lett melóm.

Nemsokára kezdek!

Remélem minden oké lesz.

2022. jan. 13. 19:47
 20/37 Miss Endzsi ***** válasza:
78%
A stabilitás könnyen megszűnik, egy év alatt minden tönkre tud menni. Felénk gyakori mostanában a zuniverzumtól való rugdosás, kezdve a 62 éves mamánk halálától, minden héten sírok miatta, nyáron hunyt el szörnyű körülmények között, azóta depressziós vagyok, ő volt a családfő, akinek megérte bizonyítani, és méltatlanul kellett elmennie orvosi hanyagságok során. Nagyon hiányzik, el se búcsúzhattunk, mert nem tudta már fel enni a telefont hetek óta. Levelet írtunk neki, de nem hiszem, hogy felolvasták. Bőgök, ha rágondolok, minden más csak rátesz erre.
2022. jan. 13. 19:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!