Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 23 eves 17 evessel nagyon gazos?

23 eves 17 evessel nagyon gazos?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy most tudtam meg hogy ennyi most jott temaba. 3 hete beszelunk es most jott eloszor szoba, de nagyon bejon nekem csak aggaszt a korkulonbseg. Azt hittem van vagy 19 legalabb. Mit csinaljak szerintetek? Tenyleg ilyen reg senkivel nem jottem ki meg kulsore is nagyon tetszik.

2021. nov. 13. 13:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Ha leborotválja, akkor nem gazos.
2021. nov. 15. 23:45
 12/14 anonim ***** válasza:
75%
Nekem 16 éves barátnőm van és szerintem az se gáz. A legtöbb tini ribinél jóval érettebb. Szóval megvan a közös szint. 😁
2021. nov. 16. 05:13
 13/14 anonim ***** válasza:
50%
Szintén 23/f
2021. nov. 16. 05:14
 14/14 anonim válasza:
100%
16 éves lányként mondom, hogy szerintem egyáltalán nem gáz. Persze nyílván nagyon sok éretlen kis ,,tini ribi" van, ahogy előző írta. Viszont van, kinek igenis kell az idősebb, tapasztaltabb pártner. Ha lányt nem zavarja a korod, egyáltalán nem gáz. Sok sikert, remélem összejön ❤️
2021. dec. 1. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!