Karácsonyra szokás kis karácsonyi diszt, fenyőágat vinni sirra a temetőbe?
Figyelt kérdés
Husvétkor lattam többen barkát és husveti tojást vittek2021. nov. 12. 20:20
1/7 anonim válasza:
Illik vagy nem illik. Mindenki úgy gyászol, ahogy szeretne, nem a síron lévő biszbaszok mutatják ki a szeretetünket.
2/7 anonim válasza:
Èn szoktam apum sírjàra vinni. Magam kèszítek fenyőből, kis tàlkàt, mècsessel, tobozzal, pár karácsonyi dísszel. Vagy volt, hogy kismèretű cserepes fenyőt vittem, le volt fújva műhóval.
3/7 anonim válasza:
Nincs ilyen szokás. Van aki naponta, hetente, havonta, évszakonként, éppen csak halottak napján megy ki a sírhoz, vagy éppen soha.
Azt viszel, teszel, amit szeretnél.
4/7 anonim válasza:
Előfordul ilyen; nem hiszem hogy bárki megbotránkozna rajta.
5/7 anonim válasza:
Hát én sose vittem ki húsci tojcit a temcibe...
6/7 anonim válasza:
Mi szoktunk még szaloncukrot is meg pálinkát,bort önteni a sirra ha az elhunyt szetette életiben. Ez keresztény református dolog mert mi azok vagyunk és Nagyváradon úgy csináljuk.
7/7 anonim válasza:
Vihetsz akár 24 karátos aranyból készült zongorát is, - a kisebbség legnagyobb örömére!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!