Szerintetek ez gáz?
Figyelt kérdés
Több rokonom rendel ételt és süteményt karácsonyra. Vagy csinálnak mirelit ételt, ez csak nekem furcsa? Vagy ez teljesen normális?2021. nov. 12. 13:36
1/6 anonim válasza:
Karácsonykor kényszerfőzni (ha valaki ezt annak érzi) a nem normális.
2/6 anonim válasza:
Igen az! Karácsonykor enni kell! Mindent! Hagyni kell aut a hülye egészségesdit, ami amúgy is kamu. És legalább 1x tessék jót enni! Rendelj te is! Én bejglit fogok zabálni kétpofára!
3/6 anonim válasza:
Tavaly mi is rendeltünk kaját, de jóval korábban hozták, mint amire kértük, plussz igen gyanús volt, hogy már éjszaka készen volt...
Szóval idén megint én csinálok valamit, lehet az egyébként szokásos pofon egyszerű csirkét amit ilyenkor szoktam.
Én azt nem értem, hogy ilyenkor miért érzik sokan muszájnak, hogy legyen otthon vagy hatféle puccos kaja...
Egyébként mikor kicsi voltan volt, hogy sült szalonna, kolbász, főtt tojás és egészben sült krumpli volt az ünnepi vacsora 😀
4/6 anonim válasza:
Sz kéne most is. Csirkét zabálhatsz minden nap!
5/6 anonim válasza:
A mirelit kaját gáznak érzem, de a rendelést nem.
6/6 anonim válasza:
Igazuk van, értelmes ember nem akar a meló után még 5-6 fajtát sütni-főzni a rokonok miatt.
Én szívesen töltök időt a konyhában, mert kikapcsol, de karácsonyra max 3 félét sütök (amivel nem kell pepecselni), a főétel pedig valami sült, amit a sütő elkészít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!