Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha megöl a féltéken...

Mit tegyek ha megöl a féltékenység? 🙂🔫

Figyelt kérdés

2021. nov. 7. 22:16
 1/7 anonim ***** válasza:
77%
Semmit, mert akkor meg fogsz halni, és már nem tudsz tenni semmit.
2021. nov. 7. 22:20
 2/7 anonim ***** válasza:
52%

Én is így voltam néhány napja. Aztán tisztáztam a félreértést. Azóta megnyugodtam, hogy megbízhatok benne. Nagyon őszinte reakciói voltak.

Sőt, még egy férfi ismerősöm is ugyanazt elmagyarázta, hogyan működnek a férfiak alapjáraton. Ennél nagyobb nyugalom már nem szállhatott volna meg.

2021. nov. 7. 22:23
 3/7 anonim ***** válasza:
35%

Annyit még hozzátennék, hogy jó nagy bátorságot kellett merítenem ahhoz, hog kérdezni merjek (egy ismerősömről van szó, aki nagyon gyorsan meg tud haragudni minden apróságért.)

Sokszor kellett most is bocsánatot kérnem, de tudom, hogy mikor őszinte. Majdnem minden rezdülését kiismertem az elmúlt 5 és fél év alatt.

De mi együttélni tudni már úgysem fogunk. Elmondása szerint hűséges a barátnőjéhez. Én pedig igyekszem titkolni már, mit érzek iránta. Ha nem tekint rám nőként, annyi baj legyen. (Volt már próbálkozása szerencsétlennek felém sokszor, de nem tudunk sehogy összeilleni.)

Összeférhetetlen csillagjegyek lehetünk (nem nagyon szoktam ezzel foglalkozni, de nálunk valahogy működik az a fajta bioritmus eltérés, ami eltávolít minket egymástól folyamatosan.)

2-es válaszoló voltam.

2021. nov. 7. 22:28
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Védekezz
2021. nov. 7. 22:30
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Írj végrendeletet.

Na de komolyan: Erősítsd meg az önbecsülésedet. Tiszteld magad. Minél nagyobb az önbecsülésed, annal kevésbé vagy hajlamos a féltékenységre.

2021. nov. 7. 22:36
 6/7 anonim ***** válasza:
96%
Használd a fejed. Irányítsd a gondolataidat. Most szerelmes vagy belé, de ez átmeneti. Tudod jól, hogy lesz egy másik lány is (vagy fiú) a jövőbe akibe szerelmes leszel. Ha ő nem lesz a tied majd más igen. Most szar, de úgyis elmúlik. Csak legyél tisztábba vele. Várd meg türelmesen míg elmúlik és ne foglalkozz vele.^^
2021. nov. 7. 22:40
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegy, hogy ok nélküli féltékenység, vagy valós alapja van.
2021. nov. 7. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!