Én is így voltam néhány napja. Aztán tisztáztam a félreértést. Azóta megnyugodtam, hogy megbízhatok benne. Nagyon őszinte reakciói voltak.
Sőt, még egy férfi ismerősöm is ugyanazt elmagyarázta, hogyan működnek a férfiak alapjáraton. Ennél nagyobb nyugalom már nem szállhatott volna meg.
Annyit még hozzátennék, hogy jó nagy bátorságot kellett merítenem ahhoz, hog kérdezni merjek (egy ismerősömről van szó, aki nagyon gyorsan meg tud haragudni minden apróságért.)
Sokszor kellett most is bocsánatot kérnem, de tudom, hogy mikor őszinte. Majdnem minden rezdülését kiismertem az elmúlt 5 és fél év alatt.
De mi együttélni tudni már úgysem fogunk. Elmondása szerint hűséges a barátnőjéhez. Én pedig igyekszem titkolni már, mit érzek iránta. Ha nem tekint rám nőként, annyi baj legyen. (Volt már próbálkozása szerencsétlennek felém sokszor, de nem tudunk sehogy összeilleni.)
Összeférhetetlen csillagjegyek lehetünk (nem nagyon szoktam ezzel foglalkozni, de nálunk valahogy működik az a fajta bioritmus eltérés, ami eltávolít minket egymástól folyamatosan.)
2-es válaszoló voltam.
Írj végrendeletet.
Na de komolyan: Erősítsd meg az önbecsülésedet. Tiszteld magad. Minél nagyobb az önbecsülésed, annal kevésbé vagy hajlamos a féltékenységre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!