11/18 anonim válasza:
Csengő mellett szépen cseng a Csenge, de ha megnyomják, ki tudja, hogy cseng-e...
12/18 anonim válasza:
Egy elkényeztetett kis nyavajgó pcsa jut erről a névről eszembe, szóval nagyon nem tetszik
13/18 anonim válasza:
Két nagyon jó barátnőmet is így hívják, ezért a név hallatán mindig mindig jó dolgok jutnak eszembe, de szerintem amúgy is szép csengése (hah) van.
14/18 anonim válasza:
Szeretem, nagyon tetszik, mindig a "Heidi" c. film leányzója jut róla az eszembe:).
15/18 anonim válasza:
Szép, különleges de nem szappanoperákat idéző.
Érdemes a vezetéknévvel együtt értékelni: nagyon gyakori vezetékneveknél előnyös a ritkasága folytán, pl Kis Csenge jól hangzik, Nagy Csenge talán kevésbé de azért ez sem rossz, Csigaházi Csenge talán elég bizarr. Kovács Csenge esetében kicsit zavaró a két cs együtt.
Összességében jó választás.
18/18 anonim válasza:
Szerintem szépen hangzik, meg én csak aranyos Csengéket ismerek. Egy bajom van vele, hogy nagyon gyakori név.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!