1/11 anonim 

válasza:

Mert az emberek primitívek, ilyen egyszerű.
2/11 anonim 

válasza:

Úgymond egy durva ,,udvarlás" vagy kiváltság. Csak akkor engedik a lányok ha már van köztük valami.
3/11 anonim 

válasza:

Nem jó. Rendkívül primitív és megalázó szokás.
4/11 anonim 

válasza:

Én élvezem, nyilván lányokét, ha ez valakinek primitívség akkor legyen az:D
Nem bántalmazok senkit, hozzájárulnak ők is.:D
5/11 anonim 

válasza:

Addig se a tiédet csapkodják, ugye 4-es.Mondjuk nekem volt fiatal koromban, diákmunkásként egy neveletlen szakács fiú rácsapott. Elküldtem a pics@b@.
6/11 anonim 

válasza:

Primitív, közönséges és megalázó dolog. Persze akik olyan buták, mint a 4-es, azok úgysem fogják fel.
7/11 anonim 

válasza:

Én diszkóban mindig ezt szoktam, sokszor visszamosolyognak, iszunk egy italt, majd jönnek is ki a kocsiba.
22F
8/11 anonim 

válasza:

Síkok, mondom hozzájárulnak ők is. Nyilván nem valami random osztálytársamat kezdem el csapkodni 20-30 ember előtt.
9/11 anonim 

válasza:

Fiúként jólesik ha rácsap egy csaj ismerősöm, viszont idegeneknek mindkét nemnél tiszteletlen
De a kérdés az volt, hogy miért jó? Mert szeretjük a seggeket és a kezünkön sok az érzékelő idegvégződés...
Nem hiszem, hogy azért szeretnénk mert primitív dolog, ennek semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!