Hogyan vágjam le a másik kezemen a körmömet? Hogyan szoktátok a nem olyan ügyes kezetekkel levágni?
Figyelt kérdés
Vagy szóljak anyámnak, hogy vágja le ő, mert én a másik kezemmel nem tudok vágni???2021. okt. 31. 06:12
1/10 anonim válasza:
Azért egy körömvágás nem ugyanaz, mint a sixtusi kápolna freskójának megfestése. Egy átlag ember képes rá.
2/10 anonim válasza:
Vegyél egy balkezes ollót is, és vágd két ollóval.
Vagy csak vágd le nagyjából, a többit részed le.
Vagy reszeld mindig és ne engedd akkorára nőni, amit már vágni kell.
Vagy használj köröm vágó csipesz.
Vagy menj manikűröshöz.
3/10 anonim válasza:
Reszelni szoktam.
Van az a széles reszelő,amit műkörmösök is használnak, azzal tök könnyű.
4/10 A kérdező kommentje:
Sikerült, apámmal vágattam le. (Körömcsipesszel)
2021. okt. 31. 07:02
5/10 anonim válasza:
Én sima jobb kezes ollóval vágom, majd reszelem.
6/10 anonim válasza:
Gyakorlat teszi a mestert. Majd' 40 éve vágom, fel se merül, hogy ez egyáltalán gondot okozhat.
7/10 anonim válasza:
Én mindkét kezemen körömcsipesszel vágom saját magamnak. Nem okozott gondot még elsőre sem. De eddig hogy vágtad le magadnak? Vagy mindig segített valaki?
8/10 A kérdező kommentje:
Mindig segítettek, a másik kezemen megcsinálni, csak már nagy vagyok hozzá hogy más vágja a körmömet ezért akarom én vágni már. Csak nem megy sajnos.
2021. okt. 31. 08:06
9/10 anonim válasza:
Nekem a jobbik kezemmel se megy szóval örülj neki. 😂
Nem értem miért nem.
10/10 anonim válasza:
Köröm sipesszel sem tudod levágni magadnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!