Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tegyük fel el kell hagynod az...

Tegyük fel el kell hagynod az országot. Az alábbi országok közül melyiket választanád új lakhelyednek?

Figyelt kérdés
Nincs olyan lehetőség, hogy nem hagyhatod el az országot, különben megölnének. Melyik ország az ami mind politikailag, mind pedig kulturális szempontok alapján is szimpatikus?
2021. nov. 4. 12:15
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

És te ki a franc vagy, hogy megszabd nekem, hogy mire válaszolhatok és még azt is előírd, hogy mit lehet kommentenem?

Hát elmész te a tudodhova. Válaszoltam. Leírtam, hogy sehova, mert háborús övezetből nem menekül (esélyesen) senki háborús övezetbe, egy fehér nőnek meg pláne nem elfogadható egyik hely sem (de pl a meleg kommentelőnek sem). Az, hogy te csak pattogni jöttél ide és ezekbe képtelen voltál belegondolni, a te bajod.

2021. nov. 5. 10:47
 22/22 anonim ***** válasza:
21, semmi fantáziád nincs mi? Aspergeres vagy-e? :D
2021. nov. 5. 11:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!