Katasztrófálisan rossz Magyarországon a Covid helyzet, irdatlan sok új fertőzött és rengeteg halott napi szinten. Azonnali hatállyal zárni kellene minden nem létfontosságú üzletet és maszkviselés/kijárási tilalmat visszahozni. Mikor lesz már végre?
És akkor innentől kezdve a hátralevő életedet bezárva, rettegve töltöd, miközben halálod napjáig 2 havonta löveted magadba a vegyszert, és gyógyszerfüggő leszel? És közben reménykedsz, hogy majd a 147. oltás is ingyenes lesz?
Akkor lesz vége, ha elfogynak a fogékony emberek, nem akkor bezárod a boltot, és otthon éhen halsz. A természetben nem az erkölcs a mozgatórugó, hanem a természetes kiválasztódás. Ha lassítod a folyamatot, akkor csak később lesz vége.
Magadban bízz kedves kérdező. Jól látod a helyzetet, de itt erre nem fogsz megerősítést kapni. A mindent tudó réteg sokkal hangosabb...
"A legbutább emberek, akiket ismerek, azok, akik mindent tudnak."
Malcolm Forbes
12
Szóval te szívesen meghalnál 30 évesen (mondtam egy számot), mialatt 70 éves korodig is élhetnél a krónikus betegségeidtől, amennyiben a világ megfelelő módon reagál egy pandémiára?
Mellesleg nemcsak a halál ijesztő a COVID-ban, hanem a tartós egészségkárosodás.
TE szeretnél heges tüdőt?
Nekem például nagy munkám van abban, hogy a születésem óta 0 állóképességemet feljebb húzzam. Mindenképp vissza szeretném vetni magam akár örökre a COVID miatt.
Senkinek fel nem tűnne, hogy "brutál sok" az új fertőzött, ha nem nyomná egyfolytában ezt a TV meg a média.
De hát ugye ez a célja, hogy rettegésben tartsa akit tud, hogy irányíthatóak legyünk. Sajnos ezt nem ismerik fel sokan.
Hétköznap a médiában megjelenik, hogy hány új fertőzött van. Én arra is kíváncsi lennék, hogy a mai új fertőzöttek között hány olyan van aki megkapta a védőoltást. Sajnos ilyen statisztikák nem jelennek meg pedig sok mindent megmutatnának.
Ha az új fertőzötteknek kevesebb mint 20%-a lenne oltott akkor nem csinálnék korlátozást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!