Éreztétek már, hogy nincs több lépés semerre?
24 évesen most arra gyúrok, hogy legyen egy albim meg egy jó számítógépem és kész!Havi 200k nekem elég fizunak és mellette olyan remete életet fogok élni, mint a szar!Elegem van az emberekből, mindenki csak átver meg kihasznál!
Nem látom értelmét az életnek, kb semmi sem motivál!Családot alapítani?Minek, hogy majd elváljunk aztán gyerektartást fizethetem...
Max beutaznám a világot, de az sem vonz annyira!
Nagyon értelmetlen az élet...
Én azóta érzem ezt, mióta nem lehet utazni.
A légi közlekedés, utazás volt a mindenem, egy álmom vált valóra, mikor felvettek a reptérre dolgozni, aztán 2020-ban elküldtek mindenkit, voltak, akik visszamentek nyáron, őket a második hullámnál újra elküldték, én inkább maradtam a biztos, de nem szeretett állásomban.
Így viszont semmi értelme az életnek, a családalapítás sosem vonzott, a szórakozás kell, de nem motivál, én hat éven át a munkámnak éltem, és most úgy érzem, mindennek vége, és sosem leszek már újra boldog, mert fényes karriert még befuthatnék máshol, de már nem csinálhatom azt, amit szeretek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!