21/27 anonim válasza:
Muszlimok nem keresztények. Aki nem keresztény az pogány. Tényleg hamar bejönnek a migránsok avval a feltétellel kéne beengedni hogy felét atteritjuk katolikus, a másik felét református vallásra. Ha nem térnek meg akkor nem kéne beengedni az országba. Remélem Romániában legalább bevezetik hogy csak akkor engedik be ha áttér ortodoxra mert állam állás.Ha bemenekültek egy országba akkor alkalmazkodjanak.
22/27 Sic Semper Tyrannis válasza:
Vidéki vagyok, de amikor Budapesten/nagyobb városban járok, az arabok/pakisztániak/muszlimok/négerek/kínaiak/egyéb földönkívüliek sosem vegzáltak. Sőt, voltam már Azerbajdzsánban, ami eléggé más kultúra, mint amit Európában megszoktunk, de mindenki, akit megismertem, kedves, tisztelettudó és vendégszerető volt.
Koronavírustól nem félek, mert ismerem a testem és azt is tudom, hogy napi szinten teszek az egészségemért (nem vagyok elhízva, nincs semmilyen krónikus betegségem, változatosan étkezem, sportolok).
Ellenben cigányok még a saját kis 10 ezer fős városkámban is akartak már megverni 500 forintért vagy egy szél cigiért... Lehet, hogy előbb ezzel a problémával kéne foglalkozni, és nem sorosozni, gyurcsányozni, migránsozni meg kovidozni.
24/27 anonim válasza:
#21 Nem kicsit keveredtél fogalomzavarba XD
25/27 anonim válasza:
Szerintem csak azokat engedjük be amelyik Dharmát gyakorol.
26/27 anonim válasza:
A fideszesektől, főleg, ha rossz napjuk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!