Hogy létezik, hogy nálunk fejlettebb országokban el tudják viselni az emberek a szájmaszkot, mi meg nem?
Ja, ha Orbán mondta, akkor biztos úgy van. Kár, hogy a professzorok nem osztják a mindentudó miniszterelnök véleményét.
Te egyszerűen utálsz maszkot hordani - megsúgom: rajtad kívül mindenki más is, és ahhoz gyártasz ideológiát. Szerencsére a többségben megvan a felelősségérzet, és vállalják ezt a kellemetlenséget annak érdekében, hogy ne terjesszék ennek a cseppfertőzéssel terjedő betegségnek a kórokozóit.
Egy-két hülyeséget azért nem állok meg szó nélkül: szerinted a csecsemőt otthon maszkban ringatja az anyja? Az agynak pedig lehet, hogy nem tesz jót a maszk, de hogy a fulladásos kínhalál rosszat tesz, az egészen bizonyos tény.
A COVID előtt is láthattál néha embereket maszkot viselni, esetleg kesztyűt is.
Az ő egy részük olyan ember, aki kőkemény kemoterápiát kap, szervátültetés vagy csontvelő-átültetés után áll. Nagyon gyenge az immunrendszerük. Egy idő után/a kezelés bizonyos fázisaiban mégis mehetnek emberek közé, maszkban. Mert a maszk a viselőt is védi. Persze a jó maszk, akkor, ha nem fogdosod össze az arcodat stb.
Nekem személyes tapasztalatom az, hogy a maszk előtti években havonta - kéthavonta kaptam el valami minimum 3 napos, de inkább hosszabb nyavalyát. A maszkolás alatt "érdekes módon" nem.
Nem véletlen kell nálunk fejlettebb, normálisabb országokban, a kormányunk által hanyatló nyugatnak nevezett részen.
Amúgy senki se mondta, hogy meg fogja állítani a COVID-ot. Persze, hogy meg azért nem állítja.
Kiváncsi lennék a maszk-ellenesek véleményére, ha egy orvos maszk nélkül kezdené öket müteni! Akkor is az lenne a véleményük, hogy nem véd semmit meg fölösleges használni?
Szerinten ugyanis akkor ök lennének a leghangosabbak, hogy veszélyeztetik öket!
Nekem akkor is ugyanaz lenne a véleményem, utolsò.
Bàr fogalmam sincs ròla, hogy milyen összefüggés van egy műtét, és pl. aközött, hogy a buszon maszkot kell hordani, de mindegy is, te biztos tudod.
Én vagyok az, akit támadtok.
Pontosítok.
Nem állítottam azt, hogy mindenhol és mindenkinek felesleges a maszk.
Csupán az felesleges, hogy azt a fajta maszkhasználatot folytassuk, amit covid óta próbálnak az emberekre erőltetni. Azelőtt is megvoltunk nélküle.
Aki szeretné, használja. Nem tilos.
16 De az orvosok műtét előtt be is mosakodnak, tiszta maszkot, kesztyűt húznak, fertőtlenítenek, beöltöznek.Ha a műtős orvos is úgy hordja a maszkot a műtőben, mint az emberek az utcán, akkor ne vegye fel ő sem.
Gondolom a műtősök nem veszik fel többször ugyanazt a maszkot, nem a zsebükből, táskájukból szedik elő, nem húzgálják le-fel a maszkot koszos kézzel, amivel már minden mást is összefogodostak, stb.
Életvitelszerűen maszkot hordani semmi értelme.Meg úgy egyébként az eldobhatós maszkok amiket hordanak az emberek nem orvosi maszkok, sima munkavédelemis porfogók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!