Szoktatok még könyvet olvasni?
Figyelt kérdés
Papír alapú könyvekre gondolok, nem elektronikus formátumra. Van még olyan, aki szeret olvasni, vár egy egy regényt, szeret könyvesboltba járni és pihenésképp nem a neten lóg, hanem a zavaró tényezőket kiiktatva akár 2-3 órát is olvas?
Miket olvastok?
2021. okt. 31. 12:58
21/21 anonim válasza:
Én pont a hétvégén vettem egy könyvet, krimit. Ludányi Bettina írta, címe a Mögötte!
Most kezdtem el olvasni, nekem nagyon tetszik.
Régebben utáltam olvasni, aztán körülbelül 4 éve elkezdtem a Wattpadon olvasni regényeket. És körülbelül 2 éve "át álltam" a papír alapú könyvekre. Sokkal jobban szeretem.
Olyan jó kis hangulatot ad az, mikor egy meleg teával mellettem leülök olvasni.
És persze nem kell azon aggódni, hogy mikor merül le, mint a telefon vagy tablet.
Nekem ez jó kis kikapcsolódás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!