Szoktatok még könyvet olvasni?
Papír alapú könyvekre gondolok, nem elektronikus formátumra. Van még olyan, aki szeret olvasni, vár egy egy regényt, szeret könyvesboltba járni és pihenésképp nem a neten lóg, hanem a zavaró tényezőket kiiktatva akár 2-3 órát is olvas?
Miket olvastok?
Én nem szoktam, pedig régen szerettem.
Manapság sokkal jobban szeretem az aktív kikapcsolódást, elmenni valahova, kiállítás, múzeum, vagy túrázni, kirándulni. Pihenésnek meg itt lógok vagy filmeket nézek, de még sokszor azok sem tudnak folyamatosan lekötni.
Ráadásul nálam olvasásban az "akár 2-3 óra" az a minimum volt régen, mert úgy tudok rendesen elmerülni a történetben. Bár egy időszakban rászoktam az e-book/pdf olvasásra és ha 10 percem volt annyit olvastam, ha 20 annyit.
Másik probléma a zavaró tényezők. Panelban élek, még lakótársam is volt sokáig, és sok a zavaró tényező, így nem tudok elmerülni a könyvben miközben kopog a plafon a fejem felett.
Könyvtáros vagyok, tehát igen. 😁
Témák, amik érdekelnek: kaland, pszichológia, önfejlesztés, tini, vámpíros, boszorkányos, fantasy, varázslós.
Igen!
Sajnos kevesebb időm van rá mióta dolgozom, de szoktam rendszeresen. A netet is nagyon hasznosnak tartom, szakmai témákban meg hobbijaimhoz főleg ott szoktam olvasni meg videókat nézegetni, de a könyv az mégiscsak más, valahogy jobban kikapcsol. 2-3 óra egyhuzamban már ritkán jön össze, tizenévesként viszont teljesen megszokott volt nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!