Melyik igaz rád? Milyen végzettségű vagy és be vagy-e oltva koronavírus ellen?
Figyelt kérdés
Sokan azt mondják, hogy a tanulatlan emberek nem oltatják be magukat. Ezért teszem fel ezt a kérdést.2021. okt. 30. 16:01
11/21 anonim válasza:
Nekem csak 8 általánosom van és nem vagyok beoltva, mert egy rugóra jár az agyam a Pfizer tudósaival:
12/21 anonim válasza:
Unalmas már, jelentettem, tegyétek ti is ezt.
13/21 anonim válasza:
Persze, most hogy be lett dobva az igazságbomba, miszerint a pfizeresek szerint is car a vakcinájuk, máris töröltetnéd😂
14/21 anonim válasza:
Mivel ahol az edzéseim vannak az elején oda nem engedtek be oltatlanokat csak ha ott tanult és a munkahelyem is megköveteli (magyar eü). Lassan meg már bárhol megkövetelhetik, aki szerint nincs így attól is.
15/21 anonim válasza:
Hát, az elég szomorú, ha diplomásként is ennyire megvezethetőek.
16/21 anonim válasza:
15, fordítva ülsz a lovon, kispajtás, az alacsonyabb végzettségűek (=butábbak, tanulni lustábbak) a megvezethetők a konteósok által, azért utasítják el nagyobb arányban a vakcinát, mert hiányoznak az alapvető biológiai ismereteik vagy egyszerűen buták. És igaz, elismerem, az alacsonyabb végzettségűek között is vannak okosak, műveltek, na: ők az oltottak. A magasabb végzettségűek között is vannak butábbak, korlátoltabbak, jellemzően büfészakosok, na ők az a kisebbség a csoportjukban, aki nem oltott. Az arányokat kell nézni.
17/21 anonim válasza:
Felsőfokú végzettségű vagyok, nem oltakozom😱👍
18/21 anonim válasza:
18, Utolsó bekezdésedre reflektálva: hát nem te vagy az a ritka kivétel, ezt most bebizonyítottad. 😂
19/21 anonim válasza:
16. Te is el vagy tévedve mert az alulképzettek meg elhiszik amit a nagyok mondanak tehát nagy részük ugyanúgy be van oltva, de szerintem abszurd, nem lehet bekategorizálni, aki meg dolgozni akar az idővel úgyis be lesz.
20/21 anonim válasza:
szerintem a végzettséggel nem függ össze az hogy valaki beoltatja-e magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!