Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 8 óra és 40 perc alvás soknak...

8 óra és 40 perc alvás soknak számít?

Figyelt kérdés

2021. okt. 28. 02:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg. (Mármint jó értelemben... Kissé irigykedek. :D)
2021. okt. 28. 08:55
 12/15 anonim ***** válasza:
sztem a 7-8-9 az atlagos-egészséges. Mondjuk en szeretem az akar 12 órás alvást is
2021. okt. 28. 09:25
 13/15 anonim ***** válasza:
Még okés.
2021. okt. 28. 19:23
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
csodálom azokat, akik 6-7 órával vígan elvannak és kipihenten ébrednek. gyerekkorom óta szenvedek, nekem egész egyszerűen 10 óra az alvásigényem, se több, se kevesebb. Ha ez nincs meg, legalább 3 óra kell, hogy az agyam normális szintre jöjjön. És bírom, mikor mondják, hogy hozzá lehet szokni a kevés alváshoz. Nem, nem lehet. 12 évet szenvedtem végig a közoktatásban, 4-et felsőoktatásban, nem szoktam hozzá. Ha nincs meg a 10 óra, akkor használhatatlan vagyok.
2021. okt. 31. 02:08
 15/15 anonim ***** válasza:

Utolsó, nekem elég a hat óra bőven, viszont nem mindegy, mikor. Ha 2-8 óra közt alszom le a hat órám, akkor fiss vagyok és üde, ha 11 és öt közt, akkor meg akarok halni.

Én is ezt hallgattam egész életemben, hogy "hozzá lehet szoktatni magad" - nem, nem lehet, persze, tudok funkcionálni valahogy, ha ötkor kelek, de keltem már hónapokon át ilyen korán, viszont mocsokszarul érzem magam egész nap, és autóba pl. nem merek ülni, mert érzem, hogy ragad le a szemem, meg hogy azt se tudom, merre vagyok arccal.

2021. nov. 3. 03:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!