Egy drogos fiú, akinek még sose volt komoly szerelmi kapcsolata, lehet igazán szívből szerelmes?
Figyelt kérdés
Szerintetek??2021. okt. 27. 18:11
11/30 anonim válasza:
Persze h lehet.. de valszeg csak egy drogos csajjal jonne ugy ki.. Bar azon is mulik mit meg mennyit tol. Enis hasznalok ezt azt megis voltam szerelmes meg tobb kapcsolatom volt. Akadt koztuk "normalis" csaj is.
12/30 A kérdező kommentje:
A lány az nagyon normális csajszi amúgy, nem is értettem hogy miert egy ilyen kel neki
2021. okt. 29. 07:53
13/30 anonim válasza:
Hat ezek sose az esszerusegen mulnak 😀
14/30 anonim válasza:
Szerinted annak a fiúnak a drog vagy a csaj fontosabb, kérdező?
Melyik az erősebb, a drog vagy a szerelem?
Milyen lesz az a kapcsolat?
Persze, hogy nem szereti a srác, csak jó érzés lenne neki, ha valaki mellette lenne. Ez nem szerelem.
15/30 anonim válasza:
Szeretheti a lányt de mit ér vele ha a lany nem szereti ot?
16/30 A kérdező kommentje:
Hát szerintem itt nem is az van, hogy a lany szivbol szerelmes a gyerekbe, csak sajnálja és vele van (szerintem) de a fiú lehet belé igazán szivbol szerelmes? Meghát mivan akkor ha tenyleg igazan megszereti a fiú a lányt.
2021. nov. 3. 21:34
17/30 A kérdező kommentje:
14-es, sajnos nem tudom mert nem velem történt ilyesmi,tehat semmi fogalmam nincs.
2021. nov. 3. 21:36
18/30 anonim válasza:
Miért ne lehetne? Nem érem az összefüggést..
19/30 anonim válasza:
En ismerek olyan heroin fuggot aki egy no miatt szokott le. (Az meg eleg brutal tunetekkel jar van aki tul se eli) Szval siman lehet barmi..
20/30 anonim válasza:
Már miért ne lehetne szerelmes? Bármilyen függőség mellett megfér a szerelem, legfeljebb nem élvez elsőbbséget. Ezek azért nehéz kapcsolatok, sok benne a dráma, nem biztos, hogy az ismerősöd ilyet be akar vállalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!