Hogy szereszhetek vissza egy lányt, aki azt mondta már semmi sem lesz köztünk? Halálosan szerelmes vagyok belé és csak ő kell, mit tegyek?
Van egy lány, akivel egyből egymásba szerettünk. Nem tartott sokáig a kapcsolat, de én harcoltam. Először sikerült visszaszereznem, majd közölte velem, hogy nem illünk össze. Én küzdöttem, többször is átmentem a házához, már nem jött. Aztán 1 hónappal később ismét beszéltünk, úgy tűnt újra lesz valami és ő is akarta. Majd taliztunk, és utána megint nem írt. Aztán a barátnője rámírt, vigasztalt. Ő erre nekem esett, hogy bennem nem lehet megbízni és ez papír volt. Miért lett volna papír ha ő többször is mondta hogy nem akar semmit? Most folyamatosan írom neki hogy mennyire akarom, és ő vagy azt válaszolja hogy nem
illünk össze, vagy pedig hogy hazudozok. Nem akar találkozni, nem meri a szemembe mondani hogy nem, csak folyton leírja. Nekem minden áron kell, szerintetek
hogy szerezzem meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!