Hogyan mondjam el neki finoman?
Szóval az egyik tanítványom minden évben felköszönt Gyöngyi napon,vesz ajándékot stb.
De én Györgyi vagyok,nem Gyöngyi:D
Nem akarom, hogy megesertődjön(nagyon lelkis lány),vagy rosszul jöjjön le a dolog.
Úristen ez rosszul esne neki?
Hát már az eleve fura hogy nem tudja a neved, én biztos elmondanám neki.
Hát nem tudom,hogy lenne jobb.
Én se szivesen mondanám el,olyan kedves,figyelmes:)
Sokan tudják,mikor tartom a névnapom,de pont nem érdeklik,nem hogy nem köszöntenek fel,még oda se böknek.
Ő legalább gondol rám:)
2#
Hát nem tudom.
Tanárnőnek hív(külön óra,nem suli).
Nem akarom, hogy megesertődjön(nagyon lelkis lány),vagy rosszul jöjjön le a dolog.
eleve ő a hibás hogy rosszul tudja a nevedet..:D
Igaz,bár félreérthető:/
Nem ő,az első.
Elsőre én se értettem az ő nevét,de rákérdeztem.(Anna-Hanna,testvére Panka,ot meg Pannázák..)
Ha magánóra, simán lehet, hogy félreértette a neved, amikor bemutatkoztál, leírva még, gondolom, sehol se látja.
Esetleg valami olyan papírt hagyj "véletlenül" az orra előtt, amin nincs semmi fontos infó, de a neved rajta van. Vagy köszöntsd fel te is, vagy adj neki egy pici karácsonyi ajándékot, és írj hozzá egy kártyát, ami rajta van a neved vagy csak annyi, hogy Györgyi.
(Amúgy a Györgyi nekem is szokatlan, lehet, nem ismeri ezt a nevet.)
7# köszi,ez mind jó ötlet:)
Igen,tényleg érdekes név
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!