Tegyek feljelentést? Érdemes?
Sziasztok!
Sosem csináltam még ilyet, de elutaltam 12.000 forint előleget egy szekrényre pénteken. Úgy volt megbeszélve az eladóval, hogy vasárnap elmegyek érte és a fennmaradó összeget kifizetem neki.
Szombaton már ki volt kapcsolva a telefonja, a megadott címen pedig összefutottam még 3 emberrel, akik szintén elutalták az előleget. :D
Nyilván nem létezett semmilyen bútor, egy férfi volt, aki elment azonnal feljelentést tenni.
Én azóta gondolkozom azon, hogy érdemes-e órákat elszúrnom a délutánomból, hogy 30 nap múlva ismeretlen tettes ellen lezárják a nyomozást.
Ti mit javasoltok?
1! Ember, én értelmes véleményeket vártam, bár elfelejtettem odaírni, hogy csak az válaszoljon, akinek 80 felett van legalább az IQ-ja.
Bár a 25L eléggé beszédes. :D
Köszönöm a válaszokat. :)
Egyébként nem is az összeg bosszant, mert szórtam már el ennél többet is hülyeségekre, hanem maga az átverés. És meg volt adva egy 6 órás intervallum, ami alatt lehetett menni a bútorért. Szóval nem tudom ezalatt még hány ember mehetett oda potyára.
Házhoz én is odamennék, de sajna a címen amit megadott nincs semmi.
"Van egy bankszámlaszám, ahová utaltál. A tulajdonosa kb 2 percig marad ismeretlen."
Igen, én is ezt hittem. Egyszer vettek a nevemben egy telefont online (450.000-ért) a mobilszolgáltatótól. A kezdő részletet valaki befizette, telefont címre kiküldték, valaki átvette a futártól, a rendőrség mégis lezárta a nyomozást, azzal, hogy tettes ismeretlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!