Hogyan lehet piros a szemem alatt?! Mint aki sokat sírt. vagy esetleg fekete?! Mint aki nem aludt eleget.
Figyelt kérdés
Pont így?!
Tudom, hogy "hülye kérdés", de fontos lenne, hogy lehet-e más módszerrel (smink nuku) piros szem alatti részt, vagy feketét "varázsolni".
Linkelem.
(Jóóó, ezen látszik, hogy sír(t), de a lényeg azon van, hogy lehet-e sok-sok sírás nélkül-e esetleg, ilyen szem alatti részt.
Értelmes válaszokat köszönök (bár ezekre nem nagyon lehet kapni, tudom, de aki tényleg szeretne segíteni azt nagyon megköszönném)
2021. okt. 26. 02:09
1/5 anonim válasza:
Smink nelkul nem hiszem, hacsak nem valami kajabol csinalsz sminket. Mi a baj a sminkkel? Nekem van egy enyhe voroses szinu ruzsom, en azt maszatolom el neha a szemem alatt, ha pirosat szeretnek.
2/5 anonim válasza:
Kenj bele egy kis citromot a szemedbe, attól elég piros lesz.
Úszodában ha nyitva a szemed attól is. De ha sokáig dõrzsölöd az is elég lehet.
3/5 A kérdező kommentje:
Kösziiii
2021. okt. 26. 07:50
4/5 A kérdező kommentje:
#1 : Azért, mert nem szeretem a sminkes cuccokat😂. De attól köszi.
2021. okt. 26. 07:51
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!