Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi szerettél volna lenni...

Mi szerettél volna lenni mikor kicsi voltál és mi lettél?

Figyelt kérdés

#wannabe #Dream work #You know your dream #We founded our job
2021. okt. 25. 17:00
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Kukás szerettem volna lenni, ők voltak gyermekkorom hősei. Az nem lettem végül de hasonlóan irígylésre méltó karriert futottam be postai kézbesítőként majd gyári munkásként.
2021. okt. 25. 17:51
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon kicsi koromra nem emlékszem, nyilván katona, mozdonyvezető, mint a többi fiú. 8-10 lehettem, mikor láttam a cápa című filmet. Onnantól kezdve oceanografus, biológus, kutató, ilyesmi akartam lenni. Nagyon érdekelt a tengerek, óceánok élővilága. Ezer könyvet elolvastam, amik a mai napig meg vannak, a suliban ha elindultam egy versenyen bioszból, földrajzból, vagy matekból azt megnyertem. A család persze kiröhögött, ők egyszerű munkások voltak, számukra ez felfoghatatlan volt, meg minnél előbb dolgoznom is kellett menni, hogy ne terheljem a családi kasszát. 18 évesen léptem le otthonról, szakmunkásként. Elhelyezkedtem és dolgozni kezdtem a szakmámban, majd munka mellett le éretségiztem, aztán technikum, majd diploma. Végül mérnök lettem nagy nehezen.
2021. okt. 25. 17:59
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

Először tanár, aztán állatorvos aztán megint tanár.

Ehhez képest informatikus lettem, állítólag szoftverfejlesztő, de gyakorlatilag minden más IT-beli szakmával többet foglalkozunk, mint a kódolással.

Az állatorvos pedig illet volna hozzám, na majd egy "másik életemben".

2021. okt. 25. 18:17
 14/29 anonim ***** válasza:
94%

Csillagasz, geologus.

Haztartasbeli vagyok. Van teleszkopunk, barlangaszunk, olvasok konyveket a temakban.

2021. okt. 25. 18:23
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Énekesnő 🎤, majd kosaras akartam lenni.⛹🏻‍♀️🏀😅

Pénzügyes/könyvelő vagyok.🤷‍♀️

Mindig megrándul a gyomrom ha látok egy meccset.🙁

2021. okt. 25. 19:03
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

én az elég behatárolhatatlan "állatmentés" kategóriában gondolkodtam oviban, mert a egyetlen engedélyezett "edukációs jellegű" csatorna az animal planet pár kiválasztott műsora volt a számomra. amit apám lefordított magának hogy állatorvos akarok lenni, és azóta is ezen van megsértődve, mert kb nyolcévesen rájöttem hogy bocsi mégse. (addig senki nem szólt róla, hogy állatokat néha el kell altatni, mert ez a legtöbb amit tehetünk értük, és nincs minden műsor végén happyend, én meg tudom magamról hogy ehhez én irracionális és érzelemvezérelt vagyok... apám szerint meg önző és felelőtlen.)

szóval felnőttként biztonságos távolságban minden "segítő" szakmától a ruhakereskedelem és az idegenvezetés a kitűzött cél, bár momentán étteremben vagyok műszakvezető.

2021. okt. 25. 19:16
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Utcaseprő :DD

Mert ők megtisztítják a szeméttől a várost, és a környezet tisztántartása jó dolog.

Most könyvelőnek tanulok.

2021. okt. 25. 19:22
 18/29 A kérdező kommentje:

Én (sokszor éreztem, hogy pedagógia nekem való) (De még a szakgimi se sikerült csak az első év, aztán kiléptem

Most jelenpillanatban 19 éves (iskolakereső vagyok) Pedagógiai álmok nélkül!

2021. okt. 25. 19:27
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Én profi sportoló szerettem volna lenni, mai napig, de nem reális nyilván.(18 éves vagyok)

Lesz egy érettségim, ez után nem tudom merre. Szeretnék nemes szakterületet mint pl: állatorvos, de ahhoz nem csak annyi kell hogy "szeretném". Lehet a végén egy csöves leszek. :D

2021. okt. 25. 19:34
 20/29 anonim ***** válasza:
91%

Stewardess akartam lenni, később kalauz (vezető jegyvizsgáló). Kalauz lettem.😁

Mostanában viszont háztartásbeli szeretnék leginkább lenni.😆

2021. okt. 25. 19:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!