A kérdés csak elméleti, de ha bármelyik országban olyan ember kerülne hatalomra aki egyetért az incel dogmákkal..mi következne azután?
#9: Nem hagyjuk, mert valójában nem a külsőség a fő probléma, hanem a belső, innentől kezdve a lúzer és a #10 által felsorolt jelzők sokkal inkább leírják őket.
10
Nem teszel nagy szívességet a csúnyák közösségének azzal, hogy még a tudományos kutatások következtetéseit is letagadod a tabuk tovább éltetése érdekében!
11
Már általános iskolában kik a lúzerek és kik a népszerűek? A csúnyákat megteszik lúzernek a helyesek lesznek a népszerűek.
Mit kell olyasmit tagadni ami világos mint a nap?
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__baratok-baratsagok__..
Tessék. Inkább higgyetek maguknak a csúnyáknak!
@12: Az ostobák közössége a helyes megnevezés. Azért nem érted, mert ostoba vagy.
Az incelek sajnos hülyébbek a laposföldeseknél is. És hogy tudnál meggyőzni egy laposföldest bármiről is? Na látod, ezért hiszed, hogy a külsőtök a fő gond és ezért nem fogod megérteni soha, hogy nem így van. Ja nem, nem látod, hiszen nem vagy képes megérteni. Bocs, én hibám!
#13: Nem tagadunk, szimplán nem így van. Ronda vagyok, mégis jutottam valamire az életben...
18
Ez így van. Senki nem tagadja, hogy rondaként, tízseres erőfeszítéssel ne haladhatnál az életben. Csak sokakat ez nem motivált mivel tudják egy nő őszinte érdeklődését sosem nyerhetik el ezért beáll a nihilizmus. Mert nincs feltűnésiük, hogy imponáljanak az ismerősöknek a sikerükkel. Ennyi.
15
Pontosan! A csúnyákat ostobának is nézik egyúttal. Ez tudományosan bizonyított, hogy a benyomásunk az illető külső függvényében változik, tehát a szép embereket okosabbnak kedvesebbnek ítélik meg elsőre míg a csúnyákhoz rossz tulajdonságokat párosítanak mint rosszindulat, irigység, gonoszság. Az más kérdés, hogy az előítéletek következtében végül tényleg átalakulnak.
Ez nagyon komoly társadalmi probléma amit egyesek a szőnyeg alá söpörnének!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!