Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről? Egy...

Mi a véleményetek erről? Egy videóban láttam

Figyelt kérdés
A lényeg: a személy, akire úgy gondolsz, mint “önmagad”, egyedül neked létezik és még te magad sem tudod, hogy ki is az. Mindenki, akivel találkozol, alkot egy képet rólad a fejében. Nem ugyanaz az ember vagy a szüleidnek, testvéreidnek, mint a munkatársnak, barátaidnak, szomszédnak… legalább 1000 különböző verzió létezik belőled a világban, az emberek elméjében és te mindben létezel. És igazából “te”,”önmagad” nem is létezik.
2021. okt. 22. 18:26
 1/8 anonim ***** válasza:
47%

jó, gyere holnap is

ez egy bullshit, 1 hónap és senki nem fog emlékezni erre

most ez felkapott éppen

2021. okt. 22. 18:29
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

"És igazából “te”,”önmagad” nem is létezik." csak ezzel a résszel nem értek egyet.

Számomra az öntudatom létezik leginkább, másoknak csak véleménye van rólam, mint ahogy nekem is másról.

2021. okt. 22. 18:32
 3/8 A kérdező kommentje:
#1 a videóban egy könyvet foglalt össze pár mondatban, aminek az eredetije 1926-ban jelent meg, annyira nem mostani :D
2021. okt. 22. 18:37
 4/8 anonim ***** válasza:
65%

És érdekes, eddig mindenki leszarta, és ezután még le is fogják xD

Látod az utolsó részt a válaszomban? (1)

"most ez felkapott éppen"

2021. okt. 22. 18:44
 5/8 anonim ***** válasza:

Te is tiktokon láttad? :D Ha nem belinkelnéd a videót?

Nekem a pszichológusom azt mondta régebben, hogy egy átlagos embernek 3 személyisége szokott lenni, ha lehet ezt így személyiségnek hívni. Egy, amit idegenek látnak mikor futólag találkozol/beszélsz velük (ide kell sorolni az ismerősöket is). Egy amit a közelebbi rokonaid/barátaid látnak belőled és egy, amit csak is Te magad ismersz. Egyik sem valódibb a másiknál, mind Te vagy csak nem mindegy ki a másik fél, akivel (akikkel) épp kommunikálsz.

2021. okt. 22. 19:43
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

A szokásos jól körüljárt, túlmagyarázott bullshit, amire megy a kattintás meg a lájk, aztán értelme nem sok.

Nem millió van belőled, hanem egy és annak az egynek részleteit látja mindenki máshogy, más összetételben

2021. okt. 22. 20:38
 7/8 A kérdező kommentje:
5-ös igen :D
2021. okt. 22. 20:55
 8/8 A kérdező kommentje:
4-es oké, felkapott éppen, nem ezt kérdeztem. A véleményed, ami szerinted az h bullshit, ennyi elég lett volna :D
2021. okt. 22. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!