Mi a véleményetek erről? Egy videóban láttam
jó, gyere holnap is
ez egy bullshit, 1 hónap és senki nem fog emlékezni erre
most ez felkapott éppen
"És igazából “te”,”önmagad” nem is létezik." csak ezzel a résszel nem értek egyet.
Számomra az öntudatom létezik leginkább, másoknak csak véleménye van rólam, mint ahogy nekem is másról.
És érdekes, eddig mindenki leszarta, és ezután még le is fogják xD
Látod az utolsó részt a válaszomban? (1)
"most ez felkapott éppen"
Te is tiktokon láttad? :D Ha nem belinkelnéd a videót?
Nekem a pszichológusom azt mondta régebben, hogy egy átlagos embernek 3 személyisége szokott lenni, ha lehet ezt így személyiségnek hívni. Egy, amit idegenek látnak mikor futólag találkozol/beszélsz velük (ide kell sorolni az ismerősöket is). Egy amit a közelebbi rokonaid/barátaid látnak belőled és egy, amit csak is Te magad ismersz. Egyik sem valódibb a másiknál, mind Te vagy csak nem mindegy ki a másik fél, akivel (akikkel) épp kommunikálsz.
A szokásos jól körüljárt, túlmagyarázott bullshit, amire megy a kattintás meg a lájk, aztán értelme nem sok.
Nem millió van belőled, hanem egy és annak az egynek részleteit látja mindenki máshogy, más összetételben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!