Milyen pasi az aki 27 éves fejjel cigit ad egy kiskorúnak, majd utána azt a lányt megkérdezi hogy nem tud-e a barátnői közül egy csinos csajt neki?
Tehát ez ma történt;
Mentem hazafelé 3 osztálytársammal, (mind a hárman lányok vagyunk) és az egyikük láncdohányos, odament egy random palihoz bár elvileg ismerte mert tudta, hogy 27 éves. Kért tőle cigit, az meg adott is neki, és megkérdezte hogy nem-e tud valami jó csajt neki a barátnői, azaz közülünk. Én 16 vagyok, a másik két lány 14 és 15 éves. A csávó is tudta a korunkat, mert a lányt ismeri, és osztálytársai vagyunk, így ugye egykorúak. Mi a véleményetek erről? Milyen dolog ez?
Egyikőtök sem kiskorú, csak fiatalkorú. A kiskorú 14-ig van. Cigit én is néha adok a tiniknek ha kérnek, én is 14 éves korom óta dohányzom, nyilván ez nem jó, de ez van.
Sok tini kavar nála ennyivel idősebb srácokkal, szerintem elég beteg, de törvénybe nem ütközik. A csávó bepróbálkozott, hátha leesik egy kis friss hús. Nem kell foglalkozni vele.
Ok hülyék, a gáz itt az hogy egy majdnem 30 éves kunyeralta a 14-15 évesektől hogy mutassa be őket hasonló korú lányoknak.
Amúgy meg nyilván egy gyereknek nincs esze, és csinál hülyeségeket (lásd: cigizés) de a felnőttnek legyen már. Okádék hozzáállás hogy a férfi még akkor sem felelős semmiért ha gyerekekről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!