Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Megittam egy pohár bort most...

Megittam egy pohár bort most reggel és utána még megiszok egy tejeskávét rá, akkor milyen hatása lesz rám? Suliba észre fogják venni?

Figyelt kérdés

2021. okt. 22. 06:55
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

"nem fáradtam ki a nap végére"

Ez különösen megnyugtató annak fényében, hogy még mindig csak kora délután van :D

2021. okt. 22. 14:41
 22/26 anonim ***** válasza:
Hasmenés lessz belőle
2021. okt. 22. 14:43
 23/26 A kérdező kommentje:
Rosszul fogalmaztam, a tanítás végére.
2021. okt. 22. 14:44
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

"máskor is jó lesz ez a kávé-bor kombó reggel, suli előtt."

Aztán 2-3 év múlva még a saját nevedre se fogsz emlékezni, mert elittad az agysejtjeidet. A piát ki fogja finanszírozni? Anyádék mit szólnak majd, hogy alkoholistává válsz?

2021. okt. 22. 14:46
 25/26 anonim ***** válasza:
Ja Ja!
2021. okt. 22. 14:49
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

örülök, hogy feltaláltad a spanyolviaszt! büszke lehetsz magadra, tök jól fogsz mindig teljesíteni... :D ja, nem...

Viccen kívül: sajnállak. Gondolom, nem nagyon állnak melléd, azért próbálsz ilyen hülye megoldásokat keresni. Kérj segítséget a dolgaidhoz, ha nem a szüleidtől, akkor más normális felnőttől. Ne rontsd el már ennyire korán...

2021. okt. 22. 14:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!