Milka vs Boci?
Figyelt kérdés
Melyiket szeretitek jobban?2021. okt. 21. 14:45
A kérdező szavazást indított:
Boci
Milka
49 szavazat
1/10 anonim válasza:
Na és mi a f**z van a Tibi el? :D
2/10 anonim válasza:
A Milka mostanság olyan émelyítő hogy alig bírok enni belőle. Szóval én a Bocira szavazok.
4/10 anonim válasza:
Most már egyiket se, egyre rosszabb ízűek. Régen milkapárti voltam, nem a csoki alapíze miatt, hanem mert abból a különféle ízesített verziók jobban bejöttek.
Most már szimplán gejl mindkettő.
5/10 tsirche válasza:
A Boci a sárgabarackos-kekszes miatt.
6/10 anonim válasza:
Én annó a Milkában dolgoztam, túl sokat ettem belőle már, úgyhogy inkább Bocit ennék. Sajnos jó ritkán jutok hozzá, itt Ausztriában nehezen beszerezhető cucc. :(
7/10 anonim válasza:
Én is átpártoltam a Boci-hoz, valahogy a Milka tényleg romlott ízvilágilag (vagyis szerintem mindenképp).
8/10 anonim válasza:
Milkát gyakrabban veszek (a nagyot), de a Boci kekszes-barackos a kedvenc csokim, így nem tudok dönteni.
9/10 anonim válasza:
Még szép hogy mind a kettő.
Ja a Tibi is nagyon ott van amúgy :D
10/10 anonim válasza:
Mindenképpen Boci, vagy akár Tibi. A Milkának (SZÁMOMRA!!) nagyon... mű íze van, illetve a legtöbb termékük kb. ugyanolyan ízű, apró eltérésekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!