Ha egy 37 éves pasinak se felesége, se gyereke, akkor valószínűleg már nem is lesz?
Figyelt kérdés
2021. okt. 19. 23:29
2/17 A kérdező kommentje:
Szerintem nem bár nem tudom. Bulizós laza embernek ismerem
2021. okt. 19. 23:30
3/17 anonim válasza:
Miért e/3ban beszélsz magadról?
4/17 anonim válasza:
Miért érdekel más élete? Nem mindenki akar igazodni a társadalmilag megszabott normákhoz. Van teljes élet gyerek-esküvő-ház kombó nélkül.
5/17 anonim válasza:
Sztem simán lehet még,csak lehet, hogy nem találta meg azt, akivel családot tervezne.
6/17 A kérdező kommentje:
3. Nem tűnt fel hogy nem rólam szól a kérdés? Nem vagyok 37 éves de még pasi sem.
2021. okt. 19. 23:34
7/17 anonim válasza:
Akkor meg minek más életével foglalkozol?
8/17 anonim válasza:
Jah hogy egy unatkozó kis pcsa vagy, akinek mindenbe bele kell ütnie az orrát... jah értem. Ok, bocs, kösz.
9/17 anonim válasza:
És barátnője/barátnői voltak a múltjában? Mert ha nem, akkor meleg.
Ha voltak, akkor egyelőre nem akar megállapodni. Később persze ez változhat. Főleg ha vonzó, még sokáig piacképes marad és előbb-utóbb beüt nála is a gyerek utáni vágy. Amíg viszont van lehetősége jobbnál jobb huszonéves csajokat felszedni, kétlem hogy könnyen feladná ezt az életformát.
10/17 anonim válasza:
Simán lehet neki. Van aki későn érő típus, van aki egyszerűen nem akar semmi ilyet. Más esetleg korábbi dolgok miatt nem jutott el a családig (pl hosszú, jövő nélküli kapcsolata volt).
Szóval bőven lehet oka, de főleg férfiként még nincs elkésve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!