Mit szólnátok, hogyha egy fodrász/műkörmös/szempillás beleszólna az életetekbe úgy nem is kértétek?
Ja bocsi, most olvastam az első hozzászólást, ha tényleg igaz, hogy kioktató hangnemben, akkor valóban vállalhatatlan a viselkedés.
Sokszor hallom fodrászoktól, kozmetikusoktól, hogy nagyon sokat elmesélik nekik az életüket, gondjukat, örömeiket. De az eddigi elbeszélések alapján úgy vettem le, hogy ők általában ebben egy hallgató, megértő szerepet töltenek be, egy kicsit passzívabban, de ha tanácsot is adnak, akkor azt nem agresszívan.
Ja, értem, bocsánat, azt hittem, a válaszolónak mondod.
A fodrász, körmös, kozmetikus, orvos az, akiből jó, ha diplomatikusat és empatikusat tudsz találni. Nagyon sokan közülük feljogosítva érzik magukat, hogy kommentáljanak mindent, amit mondasz, akár más vendégek előtt, nem törődve azzal, hogy esetleg kellemetlen helyzetbe hoznak.
Lézeres szőrtelenítésre jártam, ott a doktor és asszisztense gúnyolódtak rendszeresen mindenen. Kérdezgettek a munkámról, a kapcsolatomról, aztán meg ment a burkolt sértegetés meg végig röhögték a kezelést. Én úgy vagyok vele, hogy vihetem máshoz is a pénzem, ahol kulturált szolgáltatást kapok.🤷
Én 6 éve járok a körmösömhöz, de nem tud rólam olyan dolgot, amibe bele tudna szólni. Nem barátok vagyunk, szóval általános témákról beszélgetünk. Mondjuk ő jó fej, nincs szájmenése és nem képzeli magát pszichológusnak sem.
A fodrászhozjárást ezért hagytam abba, nem találtam olyat, akinek ne tudtam volna meg az egész életét már az első alkalommal. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!