Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit szólnátok, hogyha egy...

Mit szólnátok, hogyha egy fodrász/műkörmös/szempillás beleszólna az életetekbe úgy nem is kértétek?

Figyelt kérdés
2021. okt. 19. 20:32
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Olyan szinten degradáló,kioktató hangnemben beszélt hozzám a "nő", hogy azt hittem felállok. Annyira lesokkolt, hogy hogy lehet valaki ekkora paraszt..hirtelen köpni, nyelni se tudtam. 🤣
2021. okt. 19. 20:34
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt elég gyakran tapasztalom. Ezért sem szeretem az ilyen helyeket. Vagy az én magánéletemmel vannak elfoglalva, vagy nekem kell hallgatnom az ő épületes beszélgetésüket.
2021. okt. 19. 20:41
 3/19 anonim ***** válasza:
72%

Attól függ hogy esett meg a dolog.

Ha ismerősöktől, nem tőlem hallotta az életem egy részletét és úgy szól bele,akkor megmondom amit gondolok és felállok, eljövök.

Ha viszont én meséltem el és erre volt nekem nem tetsző reakciója,akkor meghallgatom, valószínűleg puffogok magamban. Aztán pár nap alatt,ha már lehiggadtam, átgondolom,amit mondott.

Néha fáj az igazság.Sok ember nem is mondja ki.

De attól még létezik.

Igazából mások véleményére akkor adok,ha azt olyan ember mondja,akire valamiért fel tudok nézni.

Ettől függetlenül nem esik jól,ha kioktató vagy nem tetsző,de azért agyalok rajta egy ideig,hogy vajon miért látja ő máshogy, mint én.

2021. okt. 19. 20:47
 4/19 anonim ***** válasza:
91%
Nem tudnának, mivel nem ismernek. Tudják a nevemet aztán ennyi, hál'istennek nem szeretnek ők sem beszélgetni 😁
2021. okt. 19. 20:49
 5/19 A kérdező kommentje:

Az én fodrászom szerintem most lett hülye.

Ekkora parasztot még életemben nem láttam. Nem értem mit képzel magáról....

2021. okt. 19. 20:53
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem tud beleszólni az életembe, legfeljebb elmondja a véleményét, amit vagy átgondolok, vagy nevetek magamban rajta.
2021. okt. 19. 20:54
 7/19 A kérdező kommentje:

A végen már majdnem abba is beleszólt, hogy veszem a levegőt. 🤣

Szerintem csere lesz. De lehet ő sem bánja, így akart lerázni.

2021. okt. 19. 20:54
 8/19 anonim ***** válasza:
88%
Egyébként vannak légzéstechnikák... A helyes légzés fontosabb, mint gondolnád.
2021. okt. 19. 20:58
 9/19 A kérdező kommentje:
Ki kérdezte?
2021. okt. 19. 20:59
 10/19 anonim ***** válasza:
90%
Azért te sem vagy egy úrinő, kérdező. Miért kell ilyen indulatosan reagálni...
2021. okt. 19. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!