Mire számítsak, ha meg akarnak verni?
Amerre haza tudok menni, egy parkon keresztül, mostanában szoktak ott lenni ketten-hárman. 15 év körüli srácok (c typ). Eddig csak 1-2 kisebb beszólás volt részükről, a legutolsónál már vissza szóltam erre eléggé bele lendültek a szólogatásba. Ha legközelebb vagy máskor arra megyek, esetleg nekem esnek akkor mire számítsak?
Kettő három ilyen gyerek meg tudna verni ha én sem vagyok az a félénk típus aki hagyná magát (és mellesleg nincsenek közelben további esetleg nagyobb tesók az ő oldalukról). Kb mire számítsak? Hogyan szoktak az ilyenek verekedni, mire mennek? Tapasztalatok?
23/f
Inkább menj haza másfelé, akkor is, ha egy órás kerülő...
Ezek nem ismernek se Istent, se embert, ha arról van szó... Öltek már embert kevesebbért is...
Rendben, elkerülöm őket.
De a kérdés önmagában még mindig adott, ha nekem esnek mire számíthatok?
azt, hogy a sz@rt is kiverik belőled, miközben megforgatják benned a kést párszor.
És ezek után örülhetsz ha a kórházban ébredsz.. nem pedig a túloldalon.
Amit tudok ajánlani,hagyd az pi..ába,mert még elő kerül az bicska.
De ha nagyon megakarod védeni magad:
Dezodor-pont ennyi elég hogy lefújd.
lakat+lánc:Na,ha ez jól használod,akkor még jól el verheted.
kisebb Macséta/bozótvágó:Ugye nem kell bemutatni,ha egyet párat oda csapol, akkor nem fogják megköszöni
Bicska+dezodor:Dezodorral lefújod őket,és jól megszúrkálod
Homok:Na,ez az ami jó fegvyer,mert mivel jól szemébe fújod,akkor biztos lehet hogy nem fognak felállni.
Kisebb túra kés(12-18 cm):Ha jól bánsz vele,akkor könnyen megúszod az esetet
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!