Ez a Facebook miért ennyire szar oldal?
Figyelt kérdés
Bejelentettem egy kamu profilt, ami visszaél a képeimmel, és nem törlik, hiába jelentettem én is, meg még több más ember is a családból. Szerintük semmi szabálybaütköző nincs a profilban, mikor a képemnel próbálnak adatokat kicsalni másoktól.2021. okt. 19. 10:47
1/12 anonim válasza:
Szokj hozzá. Anno ugyanez volt nővéremmel. Kamu profilt csináltak a képeivel, jelentve lett több ember által is a kamu profil. A hercehurca vége az lett, hogy a kamusok jelentették nővéremét is, és az ő profilja lett blokkolva nem a fake. 😅
2/12 anonim válasza:
Az egy dolog hogy jelented. De bizonyítható, hogy kamuprofil?
Mert néhány jelentés miatt önmagában még jó hogy nem törölnek valakit. Gondolkodj egy kicsit, ha így lenne, akkor akárki profilját simán töröltetni lehetne.
3/12 anonim válasza:
Nem muszáj használni, ahogyan fontos képeket sem kötelező feltölteni és akkor ellopni sem tudják.
4/12 A kérdező kommentje:
Az én képemet lopta el ez a valaki, és nem rég regisztrált, én meg vagy 2011 óta fent vagyok. Egy csoportban is kirakták ezt a profilt, hogy az én képemmel próbálnak adatokat kicsalni emberektől. Ennek a kamu profilnak vagy 5 ismerőse van.
2021. okt. 19. 11:24
5/12 anonim válasza:
Ez durva. Amúgy rendőrségen is érdemes lehet bejelenteni.
6/12 anonim válasza:
5
Nem érdemes, a facebook nem ad ki adatokat Magyarországnak.
Megteszed a feljelentést, és pár hónap múlva kapsz egy levelet hogy megszűnt az eljárás.
Tapasztalat.
Amúgy kérdező a facebookon vagy egy olyan funkció hogy, a képedet nem tudják megnyitni nagyobb formátumban, csak a "kis kerek keretben" lesz látható, így nehezebb ellopni, sőt valószínű nem a te profilodat fogják választani a csalók.
De én inkább nem is töltenék fel képet a helyedben ezentúl.
7/12 anonim válasza:
Rendőrségen kell akkor jelenteni.
8/12 anonim válasza:
Ha tőle van bevétel, tőled meg nincs, akkor találd ki, mit lép a face. Rendőrség ha nem nagyon csinál semmit, akkor sajtó is jó lehet.
9/12 anonim válasza:
Fejetlenség van ebben a világban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!