Szoktatok még gondolni a régi kérdezőkre?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy pl egy régi kérdés számotokra érdekes volt, vagy valamiért megmaradt bennetek, és néha átfut a fejeteken, hogy vajon azóta mi lehet a kérdezővel, hogy alakult az élete, esetleg megoldódott-e a kérdésében szereplő problémája ilyenek..?2021. okt. 14. 21:12
2/10 anonim válasza:
Így régi kérdések nem jutnak eszembe, (már a tegnapiakból sem tudnék felidézni egyet sem) de ha belefutok egy több éves kérdésbe pl egy másik kérdés alatt, akkor az érdekesebb sztoriknál érdekelni szokott és el szoktam játszani a gondolattal hogy vajon hogy alakult.
3/10 anonim válasza:
Igen, és néha beírok a kérdés alá, hogy mizu. Soha nem jön válasz.
4/10 anonim válasza:
Nekem csak a húsos-csontos sógornő szokott eszembejutni.
5/10 anonim válasza:
Van néhány, de tényleg alig ami igen, de alapvetően a kérdezők 99.99%-a nem.
https://www.gyakorikerdesek.hu/utazas__egyeb-kerdesek__15332..
Ennek a kérdezőnek a sorsa érdekel, lehet sikerült megvalósítania a vágyát (bár nem hiszem).
6/10 anonim válasza:
Régen volt egy kérdező aki állítólag jogász volt, de sehova nem vették fel soha. Időnként kiírt valami "50 sikertelen állásinterjú után mit tennétek?" kérdést. Néha emelte a kamu interjúk számát, de idővel már ő se tudta lekövetni.
Plusz állítólag prostituáltként működött :D
7/10 anonim válasza:
Néha-néha eszembe jut egy (valamiért) kiemelkedő kérdező, akkor visszamegyek a kérdéséhez és általában írok egy új választ, de arra sosem érkezik reakció.
8/10 anonim válasza:
6-os : Háát neked is micsoda nickneved van. :D
9/10 anonim válasza:
Részben igen, egy emberrel kapcsolatban nagyon.
10/10 anonim válasza:
Az ominózusakon jót szoktam mosolyogni, mikor újra és újra előkerülnek (lómániás kiscsaj, Balázska, magassarkú fétises pasi, Evridiki és Petra Frey rajongó stb). Illetve a húsos-csontos sógornő igazi klasszikus volt, de én már rég nem láttam itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!