Régi ,,gáz’’ instagram fiókok?
Sziasztok!
Gondolom néhányatoknak ismerős, vagy akár egy cipőben járok vele a problémámmal. Nekem is van egy régi elfelejtett instagram fiókom, amin elég gáz képek vannak fenn, és a kódok hiányában tehetetlen vagyok. Ismerem az Instagram irányelveit és állítólag nincs is mit tenni, DE eltökélten hiszem, hogy ha leszünk egy páran (márpedig leszünk) akkor megpróbálkozhatnánk rávenni az Instagram-ot, hogy a 2 éve be nem regisztrált fiókokat fügessze fel az aktivitás illetve maga a platform ,,tisztítása’’ érdekében, ami persze bejelentkezéssel visszaszerezhető lenne, akinek megvan rá a lehetősége. Ezzel nem követ el senki semmi rosszat. Biztos sokakat zavarja az, hogy a régi képei miatt akár piszkálják, vagy még nem került elő. Ehhez kérném a segítségeteket, hogy minél többen legyünk és indítsuk el ezt a dolgot, ugyanis elhihetitek, hogy nem csak mi vagyunk így. A segítség leginkább angol szövegek írásában és dizájnban, valamint az osztásban nyilvánulna meg. Van is egy most erre a célra készült insta fiók: oldigprofiles
Bármilyen segítség, észrevételt szívesen veszek. Akik nem hisznek ebben, azok ne árasszanak el a negatívumokkal, hanem próbáljuk meg!
Először én is úgy voltam vele, hogy nem sikerülne, de mivan ha mégis?
Sok sikert!
De miért tartod gáznak, ki az a retardált, aki ezért piszkal? :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!