Hogyan lehet feldolgozni, hogyha valaki előtt ugranak a metro/vonat elé?
De persze, az ember, akinek annyira rossz az élete, hogy eljut az öngyilkos gondolatog, teljesen kiüresedett, az pont arra gondol ugrás előtt.
Nekik már csak az kár a fejükben, hogy legyen mielőbb vége.
Van akinek terápia kell a feldolgozashoz, van aki csak leköti magát valamivel, hogy ne gondoljon rá vagy kibeszéli.
Ne haragudjatok, de ezzel a fajta öngyilkossággal nem tudok egyetérteni, együttérezni. Én is álltam már közel hozzá, otthon mérgeztem volna meg magam.
Gimiben két osztálytársam sírva, remegve mesélte el órán egy közvetlen természetű, velünk sokszor beszélgető tanárunknak, hogy mi történt... Előző napon látták beugrani az öngyilkosjelöltet.
Családtagom villamosvezető. Lassú sebességgel gázolta szerencsére az öngyilkosjelöltet. Így is nagyon megviselte.....
"legyenek úgy öngyilkosok, hogy ezzel nem ártatlan emberek életét keserítik meg"
Egyet is értenék, de ezt a gyakorlatban hogy gondolod? Rokonom pl a házuk padlásán lett öngyilkos, a felesége talált rá tehát ott is traumatizált valakit... Mindenképp megtalálja majd valaki a testet, az pedig traumával jár. :(
Aki idáig jut, nem ezen fog gondolkozni szerintem.
Egyetértek az előttem szólóval.
Olyan nincs,hogy valaki ne sérülne egy ilyen helyzetben.
Azzal sem értek egyet,hogy önzőség lenne az öngyilkosság.
Inkább az önzőség,ha valakitől azt várják el,hogy szenvedjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!