Dolgozó, normális életet élő emberek! Mennyi sorozatot néztek?
Azt hittem én vagyok rosszul összerakva, mert így rákattanok, ha egyszer elkezdem.
Köszi.
Már semennyit, mert nem találok számomra megfelelőt.
Ha lenne, akkor pedig így nézném: egy vasárnap délután alatt ledarálnék annyi részt amennyi megy :D
Nagyon-nagyon kevés sorozatot nézek. Kevés filmet is nézek és még kevesebb regényt olvasok.
Egyfelől tanulok IS és ez időhiányt eredményez.
Másfelől abban a nagyon kevés szabadidőmben mindig érdekel valami, amiről órákig is képes lennék olvasgatni a neten (cikkek, magyar és angol nyelvű fórumok, yt videók). De igazán fáradtan csak punnyadok, céltalanul szörfölök.
Miben más megnézni együltő helyedben egy sorozatot egy könyv azonnali kiolvasásától?
Most jönnek majd a sznobok, hogy hát a könyv érték, a sorozat meg szemét, de szerintem a médium nem határozza meg a tartalom minőségét.
Vannak poxsék könyvek és kultúrálisan releváns, minőségi sorozatok.
Hétköznaponként napi 1 rész, hétvégente napi 0-4 rész.
(1 órás epizódokkal számolva - ha fél órásak akkor a fenti számok duplája.)
En ritkan nezek heti nezos sorozatot. Inkabb megvarom mig lemegy egy szezon. Az ilyen 10-13 reszes szezonokat altalaban 1 nap alatt megnezem.
Mostanaban egyre nehezebben talalok szamomra jo sorozatot. Neha mar a regieket nezem ujra, az unalmas reszeket attekerve. Pl most neztem ujra a Lost-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!