Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Dolgozó, normális életet élő...

Dolgozó, normális életet élő emberek! Mennyi sorozatot néztek?

Figyelt kérdés
2021. okt. 10. 23:24
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Azt hittem én vagyok rosszul összerakva, mert így rákattanok, ha egyszer elkezdem.

Köszi.

2021. okt. 11. 06:07
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is sokat sorizok, most a Mi kis falunk-ra függtem rá, napi legalább 2 részt megnézek belőle. Máskor olvasok (volt most egy Harry Potter fázisom, elolvastam őket és meg is néztem pár filmet)
2021. okt. 11. 07:25
 13/17 anonim ***** válasza:

Már semennyit, mert nem találok számomra megfelelőt.

Ha lenne, akkor pedig így nézném: egy vasárnap délután alatt ledarálnék annyi részt amennyi megy :D

2021. okt. 11. 09:46
 14/17 anonim ***** válasza:

Nagyon-nagyon kevés sorozatot nézek. Kevés filmet is nézek és még kevesebb regényt olvasok.

Egyfelől tanulok IS és ez időhiányt eredményez.

Másfelől abban a nagyon kevés szabadidőmben mindig érdekel valami, amiről órákig is képes lennék olvasgatni a neten (cikkek, magyar és angol nyelvű fórumok, yt videók). De igazán fáradtan csak punnyadok, céltalanul szörfölök.

2021. okt. 11. 09:52
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Miben más megnézni együltő helyedben egy sorozatot egy könyv azonnali kiolvasásától?

Most jönnek majd a sznobok, hogy hát a könyv érték, a sorozat meg szemét, de szerintem a médium nem határozza meg a tartalom minőségét.

Vannak poxsék könyvek és kultúrálisan releváns, minőségi sorozatok.

2021. okt. 11. 10:34
 16/17 anonim ***** válasza:

Hétköznaponként napi 1 rész, hétvégente napi 0-4 rész.

(1 órás epizódokkal számolva - ha fél órásak akkor a fenti számok duplája.)

2021. okt. 11. 11:56
 17/17 anonim ***** válasza:

En ritkan nezek heti nezos sorozatot. Inkabb megvarom mig lemegy egy szezon. Az ilyen 10-13 reszes szezonokat altalaban 1 nap alatt megnezem.

Mostanaban egyre nehezebben talalok szamomra jo sorozatot. Neha mar a regieket nezem ujra, az unalmas reszeket attekerve. Pl most neztem ujra a Lost-ot.

2021. okt. 13. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!