18 éven aluliaknak kiadják a dohányboltban a canabis ízű nyalókát?
Figyelt kérdés
2021. okt. 10. 20:13
1/9 anonim válasza:
18 év alattiak be sem léphetnek.
2/9 anonim válasza:
Ahogy az első mondja, 18 alatt be sem mehetsz a dohányboltba.
Amúgy ne dőlj be a marketingnek, mi tininként tökre rámozdultunk a "kanabisz ízű teára", mert hallottunk egy boltot ahol kapható. Elmentünk nagy délutáni programként hogy veszünk kanabisz ízű teát, megkóstoltuk és konstatáltuk hogy kur*vaszar. :D
3/9 anonim válasza:
Be sem mehetsz:D Engem kiskoromban anyám be akart vinni mert, hogy hát ne ott kint álldogálljak már aztán engem kiküldtek. Mert ha meglátok egy doboz cigit akkor függő leszek vagy mi a f**zom? 🤔
4/9 anonim válasza:
Annak meg mi értelme, a hatása jó, az íze sz.r.😄
5/9 anonim válasza:
Mit bohóckodsz a nyalókával? Toljál rendeset. Azt odaadják 18 év alattinak is!
6/9 anonim válasza:
Annak nem az íze a lényeg! Pusztulat íze van, mi értelme ilyen nyalókának? Hogy kisgyerekek nagynak érezzék magukat? Vegyetek cigirágót, az legalább finom!
8/9 1Kilo_krumpli válasza:
Szerintem tartsd távol magad a függőséget okozó dolgoktól. A cigi, az alkohol, a drogok mind nagyon veszélyesek, és a károkat, amit okoznak, nehéz, vagy lehetetlen kijavítani. azért a két perc népszerűségért inkább ne menj be abba a boltba. És egyébként én is 18 év alatti vagyok. Csak hogy ne érezd kioktatva magad.
9/9 anonim válasza:
Hát nem a dohányboltban de Pesten vannak CBD boltok ott bőven 18 alatt is kiadnak bármit ok. Canabis gumicukor,nyalóka...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!