A dohánybolt és a lottózó miért fontosabb mint pl. a fodrász?
Figyelt kérdés
Nem bírja ki valaki hogy 2 hétig ne lottózzon vagy ne cigizzen, de nekem el kell tűrni hogy nem tudom levágatni a hajam? Egy alapvető megjelenést, higiéniát befolyásoló szolgáltatás miért kevésbé fontos mint a szenvedélybeteget kiszolgálók?2021. márc. 7. 20:00
1/15 anonim válasza:
Sokkal prózaibb, mennyi bevétele van az államnak a te hajvágásodból és mennyi a dohányáruból?
2/15 anonim válasza:
Vágd le otthon magadnak, maszkban. Otthon is kell a maszk. Abban legyél. Egész nap..
3/15 anonim válasza:
Mivel gondolom nem dohányzol így nem is jelent akkora problémát. De jobb ha tudod, hogy aki folyamatosan dohányzik k..ra nem bírja ki 2 hétig cigi nélkül :D
4/15 anonim válasza:
Tudod mi az a szenvedély betegség??
Az alkoholista a kis pacsmagolt piáját megtudja venni a kisboltban is. A lottózó mondjuk van online is. De aki dohányzik az egy napot nem bírna ki cigi nélkül, nem hogy 1 hónapot. A hajvágást vagy egy fésülést jobban megcsinál magának otthon is, mint egy dohány ültetvényt.
Ha azt bezárnák akkor nem csak az ellenzéki lenne az utcán, hanem az összes dohányzó ember.
5/15 A kérdező kommentje:
Jajj bocs én köteles vagyok minden szarságot eltűrni, de őfelsége nem bírja ki a cigike nélkül. brühühü
2021. márc. 7. 20:12
6/15 anonim válasza:
Épp ez a baj a dohányosokkal, hogy kurvára nincs kitartásuk.
7/15 anonim válasza:
Minek kellett rászokni a dohányzásra? Senki nem kényszerítette őket és nem is létszükséglet. Nehogy már sajnálni kelljen őket mert egy napig nem bírja cigi nélkül. Szokjon le...
8/15 anonim válasza:
Feleslegesen próbálsz inzultálni olyan embereket, akik szintén nem tehetnek róla hogy mi van nyitva és mi nem. Hidd el, ha rajtunk múlna egész nap fesülhetnéd a hajad a fodrásznál. Írkálj Vityának, hátha válaszol.
9/15 anonim válasza:
Nekem van ferfifodrasz ismerosom. Szep hajakat nyir otthon ingyen. Azert ingyen,mert tanulo meg,de ugyanugy megcsinalja,mint a fodrasznal 8000-ert!! (Budapest)
10/15 anonim válasza:
A víz létszükséglet, a levegő is, a táplálék is. Az hogy szépen álljon valaki haja az viszont nem az.
Nem dohányzom, de ennyi értelem belém is szorult.
Amúgy se lehet hova menni, nem mindegy milyen a haja az embernek??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!