Ezzel most mit akart a férfi el érni?
Figyelt kérdés
35 éves.... Egyik appon (tinder) beszélgettünk... Na lényeg a lényeg egész jól, sokáig beszélgettünk én el köszöntem mivel korán kellet kellnem... Másnap délig nem keresett, akkor viszont annyit írt hogy hogy ha dolgozom akkor jó munkát és legyen szép napom. Pont a telefon a kezemben volt, így rögtön tudtam én is válaszolni neki. Én tegnap el mondtam mivel foglalkozom, ő titkolta azt se monda el mondom oké majd holnap mivel abban maradtunk majd mesél oké. Este kapok egy üzenetet, hogy neki elég kamu profil ak tűnök... Ezen eléggé fel akadt a szemem mivel előtte semmi ilyen szoba se jött, kapott képet is... Na itt kezdett furcsa lenni, na a következő, hogy nem kérem magyaran, én erre annyit válaszoltam, hogy se időm mivel tele vagyok munkával és mivel nem látom azt a hú de nagy keztetest mint mástól így ilyenbe energiát n fogok fektetni! Utána jött, hogy lehet, hogy roszul gondolja de kamu profiknak tűnök stb... (azt várt, hogy majd bombázó képekkel, nem vagyok az a típus amit közöltem is vele és a profil képem én kívül nincs ott semmi!!!) Nem fogott meg a pasi, nem volt túlzottan az esetem de ezt az egészet egyszerűen nem tudom hova tenni. Mire volt jó ez az egész? Mit akart ezzel el érni? N302021. okt. 9. 15:52
1/6 anonim válasza:
Valószínűleg ő volt a csaló, vagy valami defektes egyén lehetett, esetleg több képet ki akart tőled szedni és emiatt próbálkozott ezzel. Felejtsd el, lépj túl rajta és óvatosan az ismerkedéssel. Sok sikert továbbra!
2/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!!!
2021. okt. 9. 15:59
3/6 A kérdező kommentje:
Bombázók képekkel '
Elnézést át írt pár szót!!
2021. okt. 9. 16:06
4/6 A kérdező kommentje:
'bombazom
2021. okt. 9. 16:06
5/6 anonim válasza:
Nem érdeklődtél eléggé ami zavarta és elhitette magával hogy biztos kamu profil vagy.
Kognitív disszonancia redukció
6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!!
2021. okt. 9. 16:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!