Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lányok! Miért posztoltok...

Lányok! Miért posztoltok magyarokról fotókat instára pl? Oké, szépek vagytok, de miért érzitek szükségesnek, hogy lásson bennetek mindenféle idegen? Vagy a volt palitoknak akartok bizonyítani?

Figyelt kérdés
Ez nem egy kötekedő kérdés akar lenni, légyszi ne ilyen hangsúllyal olvassátok. Csak én nem vagyok ilyen típus és szeretném megérteni az ilyen csajszikat.♥️

2021. okt. 9. 11:57
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Most olvasom. Nem is hasonlít a kérdés. Te mindenkire, aki kiírja, hogy 16 éves, azt hiszed, hogy ugyanaz a személy írta? Édes istenem.
2021. okt. 9. 18:43
 12/14 A kérdező kommentje:
#4 én értem, de miért érzitek szükségesnek, hogy ezeket mások lássák? Ennyire függ ki mit gondol?
2021. okt. 9. 18:44
 13/14 anonim ***** válasza:
25%
Merik vállalni magukat. Ráadásul, minden követő ezer forintos bevételt hoz 10k követőnél. Nulla munkával irtózatos pénzt lehet bezsebelni. Vannak olyan hírességek, akinek már annyi követője van, hogy egyetlen kép 2,5 milliót hoz neki (egy focista)
2021. okt. 10. 03:20
 14/14 anonim ***** válasza:

Ha nincs poszt, akkor az Instagram sem érdekes.

3 típusú ember van:

* posztoló

* posztoló és megfigyelő

* megfigyelő

Aki posztol, késztetést érez az iránt, hogy mutogassa az életét, hogy milyen tökéletes, minden szép és jó. Közben meg nem biztos, hogy az úgy is van.

Vannak, akik abból merítenek önbizalmat, hogy hány lájk és hozzászólás érkezik a kép alá. Ez nem egészséges dolog, mert ha nem kap "elég lájkot" az illető, akkor lerombolja az önbizalmát és a hangulatát.

Én a megfigyelő kategóriába tartozom, fb-on is ha új profilképet töltök fel, rögtön privátra állítom. 25/L

2021. okt. 19. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!