Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak én nézek ki nagyon gázul...

Csak én nézek ki nagyon gázul a személyigazolványomon?

Figyelt kérdés
Olyan retard fejem lett rajta, pedig próbálkoztam :( Minden alkalommal fáj ha átmegyek a határon vagy egyszerűen valami hivatalos dolog van és oda kell adnom az embereknek

2021. okt. 8. 21:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
82%
Nekem is volt egy ilyen igazolványom amire ránéztem és szinte fájt. De ellopták és rá 2 hónapra készült egy másik, amin pedig irreálisan jól nézek ki :-) Szóval, aki készíti a képet, nagy eséllyel azon múlik a végeredmény.
2021. okt. 8. 21:57
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi nem csak te ,nekem kapásból 5év fegyház fejem van rajta .
2021. okt. 8. 21:58
 3/12 Metionin ***** válasza:
100%
A legtöbben szarul néznek ki rajta.
2021. okt. 8. 22:18
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Én fiúnak nézek ki rajta (nem vagyok az), kísértetiesen hasonlítok a bátyámra a fotón, az arcomra van írva, hogy a "tököm ki van azzal, hogy már 40+ perce itt vagyok, fotózzatok már!", a hajam össze-vissza áll, az arcom pufi, mert kb rekordsúlyomban voltam.

Mostanában, ha bemutatom valahol (főleg, ha össze van kötve a hajam), akkor ilyen resting bitch fejet kell vágnom ahhoz, hogy azonosítani tudjanak az igazolványom alapján. Pl, mikor Angliába mentem, a franciaországi kompos néninek 10 másodpercig minimum eltartott ez az egész.

2021. okt. 8. 22:29
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Én a diákigazolványomon nézek úgy ki mint aki be van lőve.
2021. okt. 8. 23:12
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Dettó.

De a jogsimon már nagyon jól nézek ki. :D

2021. okt. 9. 08:58
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Direkt csinálják, direkt szivatják az embereket. Ma már programokkal bármilyen képet bámivé átalakítanak, de egy rohadt átlagos képet nem tudnak csinálni.
2021. okt. 9. 09:03
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem, én úgy nézek ki az enyémen, mint egy lelakott methfüggő. Legalább jó napja lesz annak akinek meutatom.
2021. okt. 9. 18:21
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

A jogsimon úgy nézek ki mint egy jóllakott napközis, a személyimen annyira koncentráltam hogy kb keresztbe állnak a szemeim. A gki kártyám meg még nincs meg, de sűrgősen kellett képet csináltatnom hozzá, az első fotóshoz bementem, leültem és meg is lett életem legrosszabb képe.... A fotós azt mondta előtte: "Esetleg ha megnézné magát, ott egy tükör." én mondtam hogy "Á, mindegy az, csak legyen meg a kép".... Természetesen megkaptam az "első kattintást", mikor megláttam az eredményt elszörnyedtem, de ezek után már nem volt pofám azt mondani hogy csináljunk másikat😅 Egy kb max fél évig kell kibírnom vele, utánna úgyis újat kell csináltatnom majd😀

Jaa, az útlevelemben olyan vagyok mint valami sorozatgyilkos, de amúgy elmegy.

2021. okt. 9. 20:16
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Masnaposan mentem szemelyit csinaltatni mert az azt megelozo napon reszegen elhagytam. 2 honapja nem is volt fodszrasznal mert annyira sporoltam egy lapotpra es meg a framing se a legjobb, raadasul kancsal vagyok es atnezek a szemuveg folott.
2021. okt. 31. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!