Csak én nézek ki nagyon gázul a személyigazolványomon?
Én fiúnak nézek ki rajta (nem vagyok az), kísértetiesen hasonlítok a bátyámra a fotón, az arcomra van írva, hogy a "tököm ki van azzal, hogy már 40+ perce itt vagyok, fotózzatok már!", a hajam össze-vissza áll, az arcom pufi, mert kb rekordsúlyomban voltam.
Mostanában, ha bemutatom valahol (főleg, ha össze van kötve a hajam), akkor ilyen resting bitch fejet kell vágnom ahhoz, hogy azonosítani tudjanak az igazolványom alapján. Pl, mikor Angliába mentem, a franciaországi kompos néninek 10 másodpercig minimum eltartott ez az egész.
Dettó.
De a jogsimon már nagyon jól nézek ki. :D
A jogsimon úgy nézek ki mint egy jóllakott napközis, a személyimen annyira koncentráltam hogy kb keresztbe állnak a szemeim. A gki kártyám meg még nincs meg, de sűrgősen kellett képet csináltatnom hozzá, az első fotóshoz bementem, leültem és meg is lett életem legrosszabb képe.... A fotós azt mondta előtte: "Esetleg ha megnézné magát, ott egy tükör." én mondtam hogy "Á, mindegy az, csak legyen meg a kép".... Természetesen megkaptam az "első kattintást", mikor megláttam az eredményt elszörnyedtem, de ezek után már nem volt pofám azt mondani hogy csináljunk másikat😅 Egy kb max fél évig kell kibírnom vele, utánna úgyis újat kell csináltatnom majd😀
Jaa, az útlevelemben olyan vagyok mint valami sorozatgyilkos, de amúgy elmegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!