Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz hogy 19 éves...

Szerintetek gáz hogy 19 éves vagyok és még csak most lett először kapcsolatom? 19L

Figyelt kérdés

2021. okt. 8. 14:52
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem.
2021. okt. 8. 14:53
 2/9 anonim ***** válasza:
90%
Én 18 éves fiú vagyok, nekem még csak most volt előző héten a legelső csókom (részegen buliban), meg azóta alakulgat a lánnyal. Hát én eddig gáznak éreztem, de mások is azt mondták hogy nem gáz. Lánynál még ennyire sem.
2021. okt. 8. 15:02
 3/9 anonim ***** válasza:
79%
Nekem is 19 évesen volt először, nekem semmi bajom nem volt vele, másnak sem...nem tudom miért lenne gáz.
2021. okt. 8. 15:04
 4/9 anonim ***** válasza:
91%
Majdnem 20 voltam mire összejöttem a legelső barátommal. Akkor én gáznak találtam, visszagondolva, viszont simán várhattam volna még, mert csak azért jöttem vele össze, mert már gáznak találtam.. Semmiről sem vagy lemaradva, akkor sem lennél, ha huszonévesen lenne az első.
2021. okt. 8. 15:08
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nah,nekem meg szintén mostanában, 29 évesen lett először kapcsolatom, mégsem érzem gáznak egyáltalán. Ha mindenkivel összejöttem volna, akit felém fújt a szél, azt viszont gáznak érezném. Főleg ha nem is lett volna semmi érzelmi, vagy vonzódásbeli alapja, na akkor aztán meg főleg végképp. Nekem most jutott oda az életem, meg most sodorta felém ezt az illetőt a sors, akivel most tökre jól érzem magam; most jött el az ideje. És nem azért mert tökre éretlen lettem volna, mert nem , csak ez engem nem érdekelt; előbb az életemet akartam rendbetenni, ami nem egy sétagaloppként indult, mert különben nem fért volna bele egy másik illető az életembe; a saját dolgaimmal/dolgaimon is annyit agyaltam; mint a nyű, nem tudtam volna annyi figyelmet szentelni egy másik embernek; és a tetejébe még folyamatos bűntudatom is lett volna emiatt. Szal hogy nem tudok neki annyi figyelmet adni, amennyit megérdemel, amennyit adni szeretnék.
2021. okt. 8. 15:10
 6/9 anonim ***** válasza:
90%

Én is 19voltam. Miért lenne gáz?:)

Én a tanulással foglalkoztam amíg a csajok pasiztak,buliztak. Most ennek 9éve.

Én azt csinálom amit szerettem volna és azóta osszehazasodtunk a párommal (igen,az első barátommal) és van egy kislányunk.

A csajok akik minden mással foglalkoztak ,össze vissza pasiztak most nem igen vittek bármire.. Van valami párjuk akivel nem értik meg egymást sok a balhé..(mind hárommal tartom a kapcsolatot)

Témára visszatérve nem, nem ciki:)

2021. okt. 8. 15:13
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Az a gáz, hogy megkérdezed.
2021. okt. 8. 15:18
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Mért, ha azt mondjuk, hogy gáz, akkor mi van? Mit jelent az, hogy gáz?
2021. okt. 8. 15:19
 9/9 anonim ***** válasza:
88%
halmazállapot, esetleg bűzlik is, kellemetlen, ciki, béna, szánalmas, stb. Szerintem ilyenekre gondolhatnak az emberek "gáz" alatt. meg hogy olyan lesajnálóan akár esetleg, hogy szerencsétlen, vagy pl hogy """""biztos van valami kattanása, és eddig ezért nem jött össze senkivel""""" De ezek butaságok tehát, és nem kell az ilyen nézetekkel foglalkozni, és belehergelni magad kérdező. Nem kell. Nem is kell minősítgetned magad; szeresd önmagadat, pajti, ozt kész. Legyél aranyos, kedves, szerethető, és őszintén kedves, nem megjátszottan, és legyél még pl empatikus (saját magaddal szemben is) , és akkor minden rendben lesz, legyél igényes is, hogy fürdesz és nem vagy büdi, rucid is tiszta; legyél tisztelettudó, és akkor senki nem szolhat be megalapozottan. Max ha van valami polgárpukkasztó rajtad, pl olyan stílusod van modnujk öltözködésben, hoy kivan mindened, vagy pl valami halálfejes tetkód van a homlokod közepén, vagy ilyesmi.
2021. okt. 8. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!