Miért dobálja ki az olyan embereket a fb (10 ével ezelőtti exem) akikre egyáltalán rá se nézek?
Figyelt kérdés
Több hete, hónapja újra ismerősök lettünk egy általa meg ismert személlyel. Akkor egyáltalán nem dobálta ki őt pl, de reggel ott volt a 'kit ismerhetek' között. De sorozatban jönnek ott ki olyan emberek, akikre rá se néztem. Ez miért van? Vagy messengeren 2 hónapja kelett beszélnem egy régi ismerősömmel, azóta ő az első. De azóta egyszer se mentem rá az oldalára,viazont ő az első mindig messengeren mikor elérhető. Ezt most miért?2021. okt. 5. 16:45
1/4 anonim válasza:
Nincs jelentősége
Nekem is bedobál minden idegent hogy kiket jelölhetek ismerősnek, vagy olyanokat akikkel van legalább 1 közös ismerősöm
Messengeren nekem néha olyan ember az első aki nem is az ismerősöm már facen
2/4 anonim válasza:
A nagy kérdés hogy miért érdekel?:o
Miért írtál ki róla kérdést?:D
3/4 anonim válasza:
Nekem még ismerősöm első exem anyja azt épp tegnap osztott meg egy rakat képet, hát az elmúlt években már haverok se basztattak vele xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!