Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A tegnapi facebook leállásból...

A tegnapi facebook leállásból tanulva hány embernek fogod elkérni a telefonszámát,egyéb más elérhetőségét?

Figyelt kérdés
Olyan ismerőseidét,akikhez csak facebook elérhetőséged volt.

#telefonszám #facebook leállás
2021. okt. 5. 05:05
1 2 3
 11/24 Katona Dius ***** válasza:
76%
Senkiét. Alig pár emberrel beszélek facen, de nekik is megvan a számuk. A szüleim, a tesóim, anyósomék, barátnőm, férjem. Velük is azért csak, mert némelyiknek olyan mukája van, hogy nem tudja azonnal felkapni a telót, ha éppen hívom, de ha írok neki, bármikor láthathatja. Ha megint elmenne a face és a messenger, írnék nekik smst.
2021. okt. 5. 07:28
 12/24 anonim ***** válasza:
85%

Senkiet.

Van ezermás alkalmazás

2021. okt. 5. 07:31
 13/24 anonim ***** válasza:
43%
A fészt már csak a nagyik meg az unatkozó negyvenes anyukák használják, a gyerekes/unokás képek posztolására. Én észre se vettem, hogy leállt, de a dráma ami keletkezett mindebből, eléggé vicces és kicsit szomorú is.
2021. okt. 5. 07:58
 14/24 anonim ***** válasza:
65%

Jobb is lenne a világ nelkule.

Semmi ertelme, ha kamu profilt lehet csinálni, es tele trollkodni propagandaval sstb

2021. okt. 5. 08:01
 15/24 anonim ***** válasza:
74%
Leallt a Facebook? #mindmeghalunk
2021. okt. 5. 08:06
 16/24 anonim ***** válasza:
59%
Nekem momentán a fontosabb személyeknek, akikkel ott is tartom a kapcsolatot meg van az e-mailje és telefonja. Viszont egy fontos és komoly munkám is épül a Facebookra, amiben szó szerint ezrekre támaszkodom. Nagyon féltem, hogy ez a rengeteg adat és forrásszemély el fog veszni. Ő tőlük nem kérhetek el telefonszámot és e-mailt, mert nem állok velük annyira közeli kapcsolatban, viszont a munkámban önkéntesen segítenek és a Facebookon közvetve ismernek. Szóval a leállás így vagy úgy, de súlyos veszteség lett volna. Évek munkája ment volna kárba, mert bár külön jegyzem le az adatokat, de a munka még nincs kész és vannak még feldolgozásra váró dolgok.
2021. okt. 5. 08:26
 17/24 anonim ***** válasza:
17%
a gyakordroidnak mindegy.. a többségnek fontos.
2021. okt. 5. 09:13
 18/24 anonim ***** válasza:
49%
Akihez csak fb elérhetőségem van, az nem fontos.
2021. okt. 5. 10:30
 19/24 anonim ***** válasza:
21%
a perifériára szorult gyakorisnak nem.
2021. okt. 5. 10:32
 20/24 anonim ***** válasza:
32%
Szánalmas
2021. okt. 5. 11:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!