A tegnapi facebook leállásból tanulva hány embernek fogod elkérni a telefonszámát,egyéb más elérhetőségét?
Pár órára állt le,volt már ilyen
Mindenki aki parázik lenyugodthatna már
a face öregeknek való,és mi már a tiktokon vagyunk...ahhoz képest ez a 2346493937 kérdés itt a gykn és mindenki itt pánikol
Egyik ember számát sem kérném el
Aki fontos azt felhívom.
Nulla. Osztalytarsakkal naponta talalkozok, suli utan pedig mindenki masfele. Padtarsamtol pont szabadulnek, mert idegesitoen onsajnaltato lett, radasul mindenfele betegseget kitalal maganak (gond az, hogy egyik szava es tette uti a masikat, olykor naponta valtoztatja), de vele sajna pont megvan neki a telo szamom, nekem is az ove. Masik osztalytarsnak tanulmanyok okan nemreg lett meg a mail cime - ha folytatjuk a segitest egymasnak, es megint nem lenne face.
Baratnomnek email es telo is megvan, lenyegtelen, hogy van vagy nincs facebook. Anyam 2 hete torolte magat, emailen kommunikalunk - ritkan, de mindegy. Tobbi rokonnal nem tartom a kapcsolatot. A szinte pot anyammal evek ota nem talalkoztam, az iskolaban dolgozott, ahova jartam altalanosba. Ha kellene a szama, face nelkul is fent van a neten, tudnek vele beszelni vagy emailt kuldeni. Aki pedig a mentorom volt gyakorlat alatt, a keruletben dolgozik, neha osszefutunk az utcan es kellemesen elbeszelgetunk, de mert ott toltottem a kozossegi munkamat, mindenkinek a szama megvan. 2 volt osztalytrsam az ismerosom, de nem beszelunk, mara csak diszek, igy az o elerhetoseguk nem lenyegtelen, osztalytalalkozo pedig nem ugy tunik, hogy valaha is lesz. A tanarokkal pedig lehet kretan keresztul kommunikalni - rosszabbik esetben, de ott nem valoszinu, hogy hamar valaszolnanak, a face gyorsabb ilyen szempontbol.
Senkiét, mert
1. nem tartom szinte senkivel a kapcsolatot, csak ha nagyon muszáj
2. ne egy cégtől függjön már az életem könyörgöm. :D 1 haverom van, snapen beszéltünk, de Redditen is bőven elvoltam, ha meg az se lenne, ott a házimunka. Meg sem éreztem ezt az egészet kb.
Én észre sem vettem ezt a leállást.
Este a redditen olvastam,hogy leallt minden. Aki számit annak tudom a telefonszámát.
Senkiét.
Akinek semmi más elérhetőségét nem tudom azt azért nem, mert nem kapnék szívrohamot, ha nem tudnám vele újra felvenni a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!