Én vagyok az egyetlen, akinek csak facebook volt az egyetlen kapcsolat a külvilággal?
Figyelt kérdés
Hiába mondjátok hogy menjek más platformra mer ott hogy találom meg ezeket az embereket, meg honnan szüljem meg a telefonszámukat, még az exem régi száma is már hangposta xdd2021. okt. 4. 21:02
1/12 anonim válasza:
Szabad levegő, edzés vagy bármi nem merül fel. Egyébként én Messengeren kivül még a valódi beszélgetést használom.
2/12 anonim válasza:
Jaj jól van már. Írjatok még ki erről 100 kérdést.
Ilyenkor látszik mennyire élettelen sok ember. Menjetek aludni. Holnap biztos újra ülhettek a facebook előtt.
3/12 anonim válasza:
Ez csak egy kis ízelítő! Na majd egy komolyabb napkitörés után mi lesz...
6/12 A kérdező kommentje:
1. Na igen csak hol beszéled meg a találkozást, ez már nem az az idő hogy FERIIII gyere ki bazdmeg.
2021. okt. 5. 06:30
7/12 anonim válasza:
#6 tudod van olyan hogy sms..
Képzeld ilyeneket nem csak a szolgáltató tud neked küldeni, hanem te is tudsz küldeni bárkinek, akinek van telefonja! 😱
8/12 anonim válasza:
Nekem a gyakori az egyetlen kapcsolatom a külvilággal.
9/12 anonim válasza:
En nemcsak 2000 km-re elek, de egy nagyon elszigetelt videken. Autoval kozel van rengeteg uzlet, de emberi kapcsolatok internet nelkul nem volnanak napi szinten.
10/12 A kérdező kommentje:
7. és te megadod a telefonszámukat amúgy vagy mi? pláne hogy a fele kártyafüggetlen.
2021. okt. 5. 13:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!