11/14 anonim válasza:
Ezt már kiírtad egyszer-kétszer.
Nem akarsz leállni? :D
Nehogy agyontapossanak véletlen,törpe...
13/14 anonim válasza:
A magyar férfiak átlagmagassága még mindig 176 cm, aminél te 14-el több vagy. Szerinted?
Annyira bírom ezeket az álságos és felesleges kérdéseket. Pontosan tudod te is, hogy marhára nem vagy alacsony, de még átlagos sem. 190 cm ellenére kisebbségi komplexusod van és attól érzed csak jól magad, ha ide x vadidegen ember leírja, hogy igen, magas vagy? Mellesleg a női átlag meg 164 cm, a magyar nők többsége tehát olyan 160-170 között van, de te még egy 185 centisnél is nagyobb vagy (ami azért már elég ritka magasság egy nőnél).
14/14 anonim válasza:
Én is 190 körül vagyok talán egy kicsivel több, és az emberek 95%-nál magasabb vagyok. Persze rengeteg férfival találkozok aki nagyobb nálam, de pl az osztályomban is vagy 2-3an magasabbak nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!