1/14 anonim válasza:
átlagos inkább, de magasnak nem mondanám. alacsonyabb az túl kicsi, az biztos
3/14 anonim válasza:
Nem egy óriás, de tapasztalatom szerint az átlagnál magasabb valamivel.. Viszont nem túl magas, ettől nem kell félned :)
4/14 anonim válasza:
Egy kosáredző szerint nem, de az átlagembereket tekintve viszont az. Még nem túl magas, de már magas.
5/14 anonim válasza:
A tornasor elején vagy végén állsz? Na akkor tudod a választ :)
6/14 anonim válasza:
177 centi vagyok, szerintem magas vagy, de nem túl magas.
8/14 anonim válasza:
Szerintem az már elég magas, igen.
10/14 anonim válasza:
Elnézést, nem akarok lyan lenni, engem tényleg nem érdekel általában a pontozás, csak kíváncsi vagyok hogy ez hogyan működik egyeseknél :D Az első kivételével mindenki azt írta hogy magas, mégis az egyik fele le lett pontozva míg a másik fele meg fel.. Pont ez a kérdés meg főleg olyan hogy SZERINTEM ez magas, de nem túl-túl magas mert én magam 170+ centi vagyok és a körülöttem lévő férfiak átlagmagassága meg 180+. Mások szerint viszont lehet a 190 szörnyen magas is, vagy éppen csak átlagos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!