Valaki magyarázza már el légyszives hogy van ez?
Figyelt kérdés
Minek van ismerkedés kategoria itt az oldalon,ha felháborodnak sokan hogy itt nem lehet ismerkedni és mindenki menjen a társkeresőre.Ja igen társkereső.Csajként kapsz vagy 10 ezer levelet,pasiként 0-át.Ennyit a társkeresőröl.2021. okt. 2. 14:19
1/3 anonim válasza:
Hát a gond veled lehet, mert én felmegyek tinderre és kapom a matcheket férfiként is, sőt nem egyszer nem én írok először...
26/f
2/3 anonim válasza:
1. Az oldalon azért van az ismerkedés kategória, hogy ismerkedj.
2. Az idősebb nők is nők, ők is keresnek társat. A társkeresőn nem kaptam sem tízezer, sem ezer, sem száz, de még tíz levelet se nagyon. De ha kaptam, inkább sírtam. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!